Beoordelingen Beaches

Op deze pagina vindt u reviews over de reisorganisatie Beaches.

Beaches budget holidays heeft de afgelopen jaren al heel veel mensen mee op reis genomen. Berebruin bakken op het strand, feesten en beesten. Maar ook avontuurlijke activiteiten zoals raften op een wildwaterrivier, mountainbiken, klimmen & abseilen, canyoningen, duiken, zeekanoën, golfsurfen en bodyboarden. Indien u zelf ook ervaring heeft met Beaches, dan vragen wij u vriendelijk ook een review achter te laten.Dit kunt u doen door onderaan het formulier in te vullen. Op deze manier helpt u uw medebezoekers om bij de juiste reisorganisatie uit te komen.



Naam: frederik Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Frederrikk

Datum review toegevoegd: 20-04-2011

hoihoi

ik ben op vakantie geweest naar Mamaris

egt top gehad daar lekker weertje. En ben elke avond uitgeweest, als je dan vervolgens brak was die volgende middag kon je lekker uitbrakken op het strand kortom perfect(Y)



Naam: Sanne Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Chersonissos

Datum review toegevoegd: 20-04-2011

t0p vakantie gehad in Chersonissos, die boekingsite www.beaches.nl is ideaal makkelijk te gebruiken enz..:)

ook bij mij was de reisleiding top niet van die ouwe takke die overal druk om maken maar chill gosers. Volgend jaar gaan we weer 2011 here we come!



Naam: sanne Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Siofok

Datum review toegevoegd: 19-04-2011

Top vakantie gehad naar si?fok! volgend jaar zeker weer, heb hem geboekt op www.beaches.nl aanraderr!



Naam: Justin Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 8

Reis gemaakt naar: Chersonissos

Datum review toegevoegd: 16-04-2011

Super chille vakantie gehad met beaches in chersonisos aanrader



Naam: berndjan Algemene indruk: 10 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 9 - Service: 10 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: lloret de mar

Datum review toegevoegd: 16-04-2011

Echt kei gave vakantie gehad in Lloret. Het uitgaansleven daar was echt super \'s avonds lekker feesten en de volgende dag op het strand liggen.



Naam: sjoerd Algemene indruk: 9 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 9 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Torbole

Datum review toegevoegd: 16-04-2011

Ik weet niet waar jullie last van hebben ? maar ik heb gewoon een top vakantie gehad met super aardige reisleiders. en het is zeker WEL een aanrader, egt genieten gewoon:) Ben de hele vakantie uitgeweest met me vrienden. volgend jaar weer!



Naam: niek,willemm,evert,ruben,roben Algemene indruk: 9 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 10

Datum review toegevoegd: 09-04-2011

fantastische vakantie gehad met beaches naar Chersonissos egt helemaal top . Alles was aanwezig zon zee strant en het uitgaan was egt super! elke avond flink feesten. De reis begelijding was erg vrolijk en aardig, ook waren ze goed te bereiken als je vragen had. al met al een top vakantie egt een aan te raden organisatie.

ben blij dat ik hem op www.beaches heb geboekt. Volgend jaar zeker weer:D

groetjess ons



Naam: willeminee Algemene indruk: 9 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 9 - Service: 10 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: torbole

Datum review toegevoegd: 09-04-2011

ik ben er ik 2009 geweest, en ga dit jaar weer 2010 overgeslagen wegens geld tekort >_> maar ik vind niet dat ik zoiets fantastisch kan missen. Duss 2011 word weer helemaal top. toen we voor het eerst gingen was de vakantie egt zoo chill allse wat ik wou was er , elke avond uitgaan het uitgaansleven is daar namelijk egt perfect en ook nog eens zeer goedkoop wat ook belangrijk is natuurlijk. ik zou www.beaches.nl egt aanraden het is makkelijk te boeken de mensen zijn vriendelijk en dat allemaal voor zo\'n mooie prijs:D

groetjes willemine



Naam: Willem Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Sunny Beach

Datum review toegevoegd: 09-04-2011

Was echt top vakantie!!! weet niet waar die negatieve reacties van de reisleiding vandaan komt hoor? want bij ons was de reisleiding echt top! ze waren echt super aardig en wisten alle leuke plekjes te vinden! Volgend jaar zeker weer deze organisatie!!



Naam: corine Algemene indruk: 6 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 8

Reis gemaakt naar: Torbole

Datum review toegevoegd: 05-04-2011

ben er in zomer 2010 geeest maar was super. snap niet waar de vorige ervaring van daan kwam maar ik heb een leuke tijd gehad. reisleiding was ervaren en relaxed.



Naam: Mark Algemene indruk: 2 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 3 - Service: 3 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 26-05-2009

Zeer slechte reisleider, onbereikbaar en in ene terug naar nederland zonder iets te zeggen. Lekker dan! Je verwacht bij een jongerenreis juist een zeer goede reisleider, slecht dus en zeker geen aanrader!



Naam: Tamara Algemene indruk: 5 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 2 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Texel

Datum review toegevoegd: 27-10-2008

De tentjes waren klein, de reisleiding niet echt vriendelijk, Wou je iets hebben kreeg je een boze blik.



Naam: peter de lange Algemene indruk: 8 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: siofok hongarije

Datum review toegevoegd: 03-12-2008

Het was een super vakantie. Leuke camping en goede reisleiding. Het stappen in siofok is helemaal geweldig. Veel te doen. Coco cola beach club is chil.



Naam: sander de breij Algemene indruk: 9 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 9 - Service: 8 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: argeles

Datum review toegevoegd: 03-12-2008

Helemaal TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIEEEEEEEEEEEEEE. jan de reisleidng heel erg bedankt voor de gweldige vakantie



Naam: Sanne Algemene indruk: 2 - Prijs: 6 - Kwaliteit: 2 - Service: 2 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Torbole

Datum review toegevoegd: 26-02-2010

Jeetje wat een tegenvaller zeg! Kwamen er midden in de nacht aan, bleek dat tenten nog niet leeg waren. Moesten we maar op het strand gaan slapen waar we vervolgens werden weggestuurd door de politie. Op de camping konden we ook niet blijven. Reisleidster was kort door de bocht verschrikkelijk. Je werd echt bijna \"verplicht\" aan activiteiten mee te doen en indien je het niet wou, boze blik!

Tevens kon ze niets vertellen over wat je in de omgeving zelf kon ondernemen, want nee je moest met h?n activiteiten mee. Dankzij de receptie van de camping en het vvv toch een leuke vakantie gehad. Het stuk van Beaches leek wel een kleuterkamp en deed me sterk herinneren aan de kampen van de basisschool. Met zn allen ontbijten aan een lange tafel, geen privacy drama dus! Reisleidster papte ook aan met vele jongens van de reisleiding of zelfs reizigers!

Min punt en nooit weer. Zijn ook al met Gogo en beachmasters mee geweest, een stuk beter georganiseerd en leukere reisleiders die niet je handje vast willen houden.