Beoordelingen Cirkel

Op deze pagina vindt u reviews over de reisorganisatie Cirkel.

De jarenlange ervaring van Cirkel stelt ze in staat om reizen op maat de verzorgen. Individuele vrijheid, gezelligheid en het gemak van een groepsreis, staan bij Cirkel hoog in het vaandel. Op een alleenstaande vakantie krijgt u bij Cirkel.nl de rust en tijd om van de prachtige natuurlijk, de leuke en bijzondere activiteiten en van uw medereizigers te genieten. Indien u zelf ook ervaring heeft met Cirkel, dan vragen wij u vriendelijk ook een review achter te laten.Dit kunt u doen door onderaan het formulier in te vullen. Op deze manier helpt u uw medebezoekers om bij de juiste reisorganisatie uit te komen.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 6 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Elba

Datum review toegevoegd: 13-11-2010

Heerlijke vakantie gehad in 2008 op Elba. Prima aktiviteiten zeer veel keus ook voor 16 jarige. Bijna te veel voor een week. De eilandtocht is een aanrader! Geweldig betrokken en gezellig team van Cirkel. Nog niet eerder zo\'n fijne ontspannen en gezellige sfeer meegemaakt, complimenten aan het team.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 4 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 3 - Service: 2 - Reisleiding: 3

Reis gemaakt naar: Texel

Datum review toegevoegd: 26-08-2010

duur voor niet schone tent, reisleiding die weinig actief was maar wel heel aardig zijn, weinig aanbod van activiteiten die je evt zou kunnen doen, jammer dat niet alle tenten op ??n veld staan en er niet is gelet op de indeling van tenten op wie er in de tenten kwamen en welke mensen mogelijk goed bij elkaar zouden kunnen passen



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Cyprus

Datum review toegevoegd: 25-08-2010

Ben niet eens aan de reis toegekomen, deze is wegens te weinig deelname geannuleerd. Nou is dat nog daar aan toe, kan gebeuren. Maar moest daarna \'hemel en aarde bewegen\' om m\'n geld weer terug te krijgen! Vreesde even dat het een langdurige touw-trekkerij zou worden maar uiteindelijk (bijna een maand na annulering) de hele reissom toch weer teruggekregen. Waarom het zo lang moest duren? Enige wat ik kreeg te horen/lezen was \'excuses voor het ongemak\'. Vraag dus eerst even bij Cirkel of de reis wel doorgaat voordat je boekt, kan je een hoop ergernis/financieel ongemak besparen.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 3 - Prijs: 2 - Kwaliteit: 4 - Service: 4 - Reisleiding: 5

Reis gemaakt naar: Viareggio

Datum review toegevoegd: 31-03-2010

Nou Corinne, dan lag het vast aan de lokatie. Ik heb ook slechte ervaringen met deze organisatie, vooral erg chaotisch allemaal. De reisleiders waren erg jong en onprofessioneel. Er zou van alles en nog wat geregeld worden aan activiteiten, maar uiteindelijk was het maar de vraag of het door ging. Erg veel spijt van en ga dit jaar zeker iets anders zoeken



Naam: Anoniem Algemene indruk: 6 - Prijs: 2 - Kwaliteit: 5 - Service: 5 - Reisleiding: 6

Reis gemaakt naar: Elba

Datum review toegevoegd: 08-02-2010

Leuke activiteiten, de bergwandeling (Monte Capanne) was voor mij echt het hoogtepunt! Cirkel is op zich een prima organisatie, maar ik vind 900 euro wel veel geld voor een weekje kamperen. En dan ook nog bijbetalen voor allerlei activiteiten.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 8

Reis gemaakt naar: lac st croix frankrijk

Datum review toegevoegd: 12-10-2008

een hele mooie reis voor een goede prijs. mooie wandelingen mooie omgeving precies zoals vermeld



Naam: Marco Algemene indruk: 8 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: axat

Datum review toegevoegd: 28-12-2009

alles perfect, alleen de toiletgebouwen mochten wel wat beter. Maar, als dat het enige is wat ter verbetering op te voeren valt. Een bijzonder woord van dank voor het S&F team. Erg leuk, hoe ze met mijn zoon om zijn gegaan. Door het leuke aanbod aan activiteiten kwam ik zelf ook aan vakantie toe! Hij wilde niet meer terug naar huis, ik dus ook niet.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 7 - Prijs: 6 - Kwaliteit: 5 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: belgie

Datum review toegevoegd: 02-08-2010

Actieve vakantie gehad bij Cirkel, echter alles werd geregeld door jonge medewerkers van het buitensportcentrum. Niet alles was goed geregeld; zo waren er te weinig mountainbikes, moest bij challengeparcour lang gewacht worden op materiaal en zo waren er vele rommelige zaken. Dit valt volgens mij Cirkel of het team niet aan te rekenen, maar meer het Outdoorcentrum waar mee werd samengewerkt.

Het sun en fun team was echter geweldig, heeft kei en keihard gewerkt om het de gasten naar de zin te maken, wat dan ook zeker gelukt is.

Tenten waren vrijwel nieuw en erg netjes. Er werd van alles georganiseerd voor verschillende leeftijd van de kinderen, en gelukkig was iedereen vrij om te doen of juist te laten wat hij wilde. Dus een middag voor de tent terwijl anderen fietsten, geen probleem. Enige nadeel: weinig prviacy, je zit altijd in een groep.... maar dat weet je van tevoren.



Naam: Wim Algemene indruk: 10 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 10 - Service: 8 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Axat

Datum review toegevoegd: 02-12-2009

Geweldige Cirkel locatie. De activiteiten zijn niet goedkoop, maar wel van hoge kwaliteit en super uitdagend.



Naam: Wim Algemene indruk: 10 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 10 - Service: 8 - Reisleiding: 10 Reis gemaakt naar: Axat

Datum review toegevoegd: 02-12-2009

Geweldige Cirkel locatie. De activiteiten zijn niet goedkoop, maar wel van hoge kwaliteit en super uitdagend.