Beoordelingen Fox

Op deze pagina vindt u reviews over de reisorganisatie Fox.

FOX Vakanties is dé internet-reisorganisatie van Nederland. Als directseller verkoopt FOX zijn reizen rechtstreeks aan de consument. Dit levert de klant een groot prijsvoordeel op

FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. FOX hanteert een geheel eigen concept: op FOX.nl worden kant-en-klare pakketten aangeboden die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. Indien u zelf ook ervaring heeft met Fox, dan vragen wij u vriendelijk ook een review achter te laten.Dit kunt u doen door onderaan het formulier in te vullen. Op deze manier helpt u uw medebezoekers om bij de juiste reisorganisatie uit te komen.



Naam: Traveler Algemene indruk: 1 - Prijs: 3 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding:

4 Datum review toegevoegd: 20-02-2012

Afgelopen jaar zijn wij naar Amerika geweest en wat een tegenvaller. Reisbegeleidster was ok maar voor de rest was het 1 grote puinhoop. Hotels die niet overeen kwamen, vliegstoelen dubbel geboekt, excursies die niet doorgingen en er werd ook geen vervangende excursie geregeld. Hierdoor hebben wij de death valley gemist en wie weet komen we er nooit meer! Slechte actie fox!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 8 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: noord-thailand

Datum review toegevoegd: 06-01-2012

Het was voor ons een eerste groepsrondreis. (jul-aug 2011) Het was in een woord geweldig. Leuke reisleider (ommetje) (die vaak grapjes maakte).

goede hotels en heel goed eten. De groep waar we mee gingen was ook heel fijn. Alles deden we samen geen wanklank, niemand zeurde toen we niet met de trein van chang-mai naar bangkok terug moesten. daar de trainrails al deels onder water stonden. De reisleider zorgde meteen dat we ander vervoer (een luxe slaapbus) naar bangkok reden. Ook deed hij verschillende leuke dingen uit zich zelf regelen. zoals een politie escorte bij het fietsen. Ook zijn we s\'avonds met de jeugd en wat ouderen gaan bowlen. Met een woord alles perfect geregeld. Onze volgende reis wordt ook weer een vakantie van Fox. Het was grandioos.



Naam: Fox slecht Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 2 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 25-12-2011

Verschrikkelijk slechte reisvanfox naar Thailand. Een reisleider die alleen ge?nteresseerd is in zichzelf, loopt continu te klagen over het salaris van de reisleider bij fox. Weet weinig te vertellen, had hele andere interesses. Slecht omgegaan door fox met de overstromingen in Thailand. Geen info ontvangen voor vertrek over wat zou veranderen aan de route. Later bleek dat dit voor vertrek wel al bekend was. Er werd ook geen optie geboden om andere vertrekdatum te kiezen. Dat kon wel mits je bereid was 100% van reissom te betalen! Gezien de wijzigingen in de route hadden wij liever een andere datum gekozen dan wel ander land. Fox vertelde ons net voor vertrek aan dat de route niets zou wijzigen, wat een leugens bleken dat te zijn!



Naam: NOOIT FOX Vakanties Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Thailand

Datum review toegevoegd: 05-12-2011

Wij hadden de 15-daagse rondreis door Thailand geboekt en in de aanloop naar de vertrekdatum van eidn oktober werd duidelijk dat de situatie daar met alle overstromingen slecht was. We vroegen ons af wat de veiligheidsrisico\'s zouden zijn en wat er van de reis zou overblijven. Fox heeft hier keer op keer ?f zeer algemeen ?f zeer sussend op gereageerd, terwijl de verschillende nieuwszenders en blogs anders uitwezen. Ook wilde Fox niet vertellen wat de alternatieve attracties zouden zijn \"daarover informeren we u ter plaatse\". Uiteindelijk hebben wij onze rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld en toen pas heeft Fox onze reis geannuleerd en het geld teruggegeven. Gezien de reacties op het Fox forum en ook een van de reviews op d?ze site doet zich dit herhaaldelijk voor. Ik vind dat een kwalijke zaak, het lijkt alsof Fox zijn eigen belang boven dat van haar klanten stelt. Wij gaan in elk geval nooit meer met Fox reizen.



Naam: Peter Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: India Nepal

Datum review toegevoegd: 29-10-2011

Al jaren reis ik met Djoser, altijd super reizen geweest en raad ik iedereen aan. Dit jaar heb ik helaas belsoten om met Fox te gaan. Net voor vertrek waren er uit verschillende landen (USA, Canada, Engeland etc) travel alerts uitgegeven ivm terrorisme dreiging. Daarnaast was er een uitbraak van een dodelijke epidemie (paar honderd mensen overleden in twee maanden). Hierover heb ik naar hen gebeld en hun antwoord was dat de agent in India van niets wist. Dus ik heb verschillende links, nieuwsuitzendingen, krantenartikelen etc doorgestuurd. Ook met bewijs dat het in de gebieden was waar we met FOX doorheen zouden reizen. Weer kreeg ik hetzelfde antwoord. Zij gaven aan dat er in Nederland geen negatief reisadvies gold. vervolgens heb ik Ministerie van Buitenlandse Zaken gebeld en zij mailde mij: Een negatief reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken bestaat niet ondanks dat die term door velen wel wordt gebruikt. Daarnaast hebben de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken geen enkel juridisch dwingend karakter. Sommige reisbureaus en touroperators delen klanten mee dat zij alleen tot annulering van een reeds geboekte reis zullen overgaan als het ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies uitbrengt. Dit geeft de indruk dat het ministerie van Buitenlandse Zaken hierbij een doorslaggevende rol heeft. In de discussie over het wel of niet overgaan tot annuleren van een reis is het ministerie van Buitenlandse Zaken echter geen partij\". Toch blijft Fox vasthouden aan het feit dat ze van niets weten (terwijl India zelf ook een Terror allert heeft uitgebracht, de indiase minister van Gezondheid is opgetrommeld ivm de epidemie en International Society for Infectious Diseases een travel alert heeft uitgegeven ivm epidemie die veel erger is dan de jaren ervoor). Een bekende van mij zou naar Thailand gaan deze maand met FOX en ook daarvoor gold dat (ondanks de overstromingen) ze niet kosteloos wilde annuleren. Pas na tussenkomst van een jurist werden zij hiertoe gedwongen. Ik reis volgend jaar gewoon weer met Djoser net als de 4 reizen hiervoor.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 6 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 5 - Service: 3 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: noord thailand

Datum review toegevoegd: 09-04-2011

Reis is oke. Minpunt is dat je direct na de lange vlucht op excursie gaat in Bangkok. Geen mogelijkheid om iets uit je koffer te pakken waardoor je puffent in de hete zon loopt in je winterkleding.

Reisgenote werd ziek. Helaas ontging dit de reisleider Omsat volledig.

Thuisgekomen een klacht ingedient.

Fox ontkent, neemt totaal geen verantwoording.

Ja, een bosje bloemen. Maar die warwen ze vergaten op te sturen.

Lag aan de bloemist, zo lieten ze me weten!!

Zure nas,maak. Fox gaat voor geld dat is nu wel duidelijk.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 10 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 8 - Service: 10 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Myanmar

Datum review toegevoegd: 11-11-2010

Geboekt voor de reis naar Birma. Wij kregen in eerste instantie een z.g. aanvraagboeking. De dag voordat de reis zou worden bevestigd kreeg mijn man voor de tweede maal trombose in het been. De reis moest worden tot onze grote spijt worden geannuleerd. In ons geval gebeurde dit geheel kosteloos ! Fox, wat een geweldige service!!



Naam: Amanda Algemene indruk: 8 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 8

Reis gemaakt naar: Bali

Datum review toegevoegd: 26-09-2010

Fantastische individuele rondreis gemaakt op Bali.Alles goed geregeld en de hotels waren prima.Goede reisbegeleiding.Gewoon geweldig

Zou zo weer gaan!!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Thailand Emerald

Datum review toegevoegd: 13-05-2010

Thailand Emerald

Alles was te gek, goede hotels, leuke excursies, goeded uitleg van de gids en super reisleiding! Prijs / kwaliteit verhouding was ver boven verwachting! Vrienden van mij hebben dezelfde reis gemaakt maar hadden geen reisleiding bij de groep. Volgens mij maakt dit toch wel het verschil! Ab Bedankt!

Bert



Naam: Wil Algemene indruk: 4 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 3 - Service: 5 - Reisleiding: 4

Reis gemaakt naar: Thailand

Datum review toegevoegd: 12-01-2009

Door de goede ervaringen van anderen hebben wij deze reis gemaakt naar een land wat wij al heel wat keren bezocht hebben.

Jammer dat je gedwongen wordt om bij een (zogenaamd vrijblijvend) diner aan te gaan zitten omdat er geen andere keuze is door de situering van het hotel ver buiten het centrum.

Jammer dat de bus geen individueel instelbare airco had (velen werden ziek ondanks sjaals e.d.), een van de deelnemers kreeg zelfs bronchitus.

Jammer dat vooraf niet verteld werd dat je bij de sound and lightshow in Bangkok geen foto's of film mocht maken (werd pas duidelijk bij aankomst dat wij niet de enigen waren).

De trip in de trein naar Bangkok was niet echt comfortabel en de ter beschikking gestelde lunch was niet best.

Leuke reisleider (Mike) maar matige Thaise reisleider door gebrekkige uitspraak.

De hotels waren erg wisselend van kwaliteit maar de beschimmelde plafonds en douchegordijnen en lekke wandafwerkingen in badkamers zijn m.i. slecht voor de gezondheid.

Jammer dat aan het eind van de reis er geen keuze is om de laatste dagen in Bangkok te beleven.

Geen aanrader dus..

JAMMER.



Naam: Jacques Algemene indruk: 5 - Prijs: 6 - Kwaliteit: 4 - Service: 4 - Reisleiding: 5

Reis gemaakt naar: Thailand

Datum review toegevoegd: 12-01-2009

Door de goede ervaringen van anderen hebben wij deze reis gemaakt naar een land wat wij al heel wat keren bezocht hebben.

Jammer dat je gedwongen wordt om bij een (zogenaamd vrijblijvend) diner aan te gaan zitten omdat er geen andere keuze is door de situering van het hotel ver buiten het centrum.

Jammer dat de bus geen individueel instelbare airco had (velen werden ziek ondanks sjaals e.d.).

Jammer dat vooraf niet verteld werd dat je bij de sound and lightshow in Bangkok geen foto's of film mocht maken (werd pas duidelijk bij aankomst dat wij niet de enigen waren).

De trip in de trein naar Bangkok was niet echt comfortabel en de ter beschikking gestelde lunch was niet best.

Leuke reisleider (Mike) maar matige Thaise reisleider door gebrekkige uitspraak.

De hotels waren erg wisselend van kwaliteit maar de beschimmelde plafonds en douchegordijnen en lekke wandafwerkingen in badkamers zijn m.i. slecht voor de gezondheid.

Geen aanrader dus..

JAMMER.



Naam: Anne Algemene indruk: 8 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 8 - Service: 7 - Reisleiding: 7

Reis gemaakt naar: Zuid Afrika 17 dagen

Datum review toegevoegd: 18-03-2009

Fox heeft het voor mij allemaal t? goed geregeld. Reisleider, Zuid Afrikaan, wist veel, maar deed af en toe net of hij schoolleraar was. Dat irriteerde, want je mo?st opletten. Sorry, maar soms is een dutje in de bus ook prettig. Voor mij is Fox te luxe, dus voorlopig even niet. Ga zelf meer voor het avontuur en dat heb ik nu net niet meegekregen. De groep was erg groot, 35 personen, airco bus, luxe hotels. Nee, dit is niet wat ik zoek in een reis. Vrienden van mij zijn hier juist wel blij mee, dus zij zijn helemaal tevreden met Fox. Ik raad het dan ook best mensen aan die van alles goed geregeld houden, maar voor de avonturiers die dan wle met een groepsreis mee willen, doe dit niet!



Naam: van der leun Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: thailand

Datum review toegevoegd: 24-09-2008

Onze reis naar thailand was absoluut geweldig, helemaal top. er werden verschillende optionele excursies aangeboden, die hadden we voor geen goud willen missen. de gids en reisleider gaven ons veel informatie en leuke verhalen. De mensen, hotels, service etc etc... heb nu al heimwee. gewoon doen!!!



Naam: Aad Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: we wilden naar India/Nepal

Datum review toegevoegd: 18-06-2009

Geboekt voor India/Nepal. Helaas, de gewenste datum was vol. Op hun voorstel een week opgeschoven en de boeking aangepast. Op zaterdag een telefoontje van Fox dat ook deze datum al vol was. Ze hadden deze datum niet moeten aanbieden. Wel konden we 2 weken later maar dan was de reis ? 280,- duurder. Ik moest maar zo snel mogelijk terugbellen. Dat deed ik, 20 minuten later. Jammer, Fox is zaterdags gesloten. Fout nr. 2. Vervolgens beweren dat hun voorstel op aanvraag was en dat het in de boeking stond. De boeking heb ik bewaard, staat er niet in. Fout nr. 3.

Dankzij hun fouten mocht ik (hopelijk!) 2 weken later mee tegen extra kosten van ? 280,-. E?n ding moet ik ze nageven. Ze hebben er voor gezorgd dat ik een vergelijkbare reis ga maken met de concurrent, waarbij ik ? 430,- goedkoper uit ben.

Dit voorval heb ik ook op hun site gezet maar dat bericht werd al snel weggesencureerd. Ik kreeg een mailtje dat het bericht was verwijderd en dat ze het jammer vonden dat ik niet eerst contact had opgenomen met hun klanten"service".

Die hadden n.b. dit hele voorval veroorzaakt!



Naam: K. Verhoef Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 4 - Service: 6 - Reisleiding: 6

Reis gemaakt naar: Noord Thailand

Datum review toegevoegd: 23-08-2009

Houdt je van een hoog tempo, weinig ruimte en het afwerken van toeristische attracties en wil je weinig van het echte land zien kies dan voor fox.

wil je meehelpen aan dierenmishandeling?

Wil je als eindbestemming 3 dagen tussen de prostituees zitten?

Wil je op je vakantie volgens de klok alles afwerken?

kies dan voor fox.

Zwakke punten:

-hoog tempo en alles gaat volgens de klok.

- geen tijd om je jetlag te verwerken waardoor je al doodmoe aan de reis begint.

- de maaltijden zijn altijd hetzelfde en vinden veelal plaats in toeristische eetzalen of s'avonds laat in het hotel.

- fox helpt mee dierenmishandeling in stand te houden door excursiesmogelijkheden aan te bieden naar een olifantenkamp en tijgerkamp. de behandeling van de dieren is daar ronduit rampzalig.

- aan het einde van de reis wordt je in een toeristisch onveilig oord gedropt waar benidorm niets bij is.

- zogenaamde optionele excursies zijn geen optionele excursies. wanneer je ze niet boekt kun je in de bus wachten tot de rest terug is.

De reisleiding was een thaise dame die nederlands sprak. Erg jufferig en aanwezig. Ellenlange verhalen in de bus waar je soms even geen zin hebt om naar te luisteren. Je wilt tenslotte het geziene laten bezinken of een dutje doen en niet weer volgestopt worden met info die op dat moment even niet interessant is.



Naam: Jaqueline Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Indonesie

Datum review toegevoegd: 31-07-2010

Super reis gehad java/balie met fox vakanties. Onze reis staat ook in het reisverslag op fox.nl, moet je naar de reis van 25/7/2009 gaan alweer een jaartje geleden. We zijn van plan met fox weer een thailand reis te gaan maken, het gouden zuiden!



Naam: fam. M Steijn Algemene indruk: 9 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: maleisie familie en kids

Datum review toegevoegd: 06-01-2010

Gijs deed het erg goed als reisleider, evenals de plaatselijke gids.

Goede hotels.

Niet te lange reistijden.

Een erg leuke vacantie.



Naam: Gerrit van Schaijk Algemene indruk: 9 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 10 - Service: 8 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Thailand, Mexico, Costra Rica

Datum review toegevoegd: 15-11-2009

Op onze 3 reizen met Fox hebben wij telkens zeer goede reisleiding gehad. Dit waren lokale mensen die NL spraken.

De indruk van de organistatie is ook zeer goed. Je kunt via internet boeken en via het anwb reisbureau voor dezelfde prijs. Jammer dat ze telefonisch kort bereikbaar zijn +/- 14.00 uur dacht ik zo.

Prijs van de reizen is goed, en gegarandeerd vertrek is ook leuk. Houd er wel rekening mee dat je nog optionele excursies moet betalen ter plaatse. Deze lijst is op te vragen via fox.nl dan je reis selecteren en dan rechts op excursielijst drukken. Veel mensen en ik voorheen wisten dat niet.

Service is erg goed. We hebben ooit vertraging gehad en miste onze overstap en sommige mensen op de reis niet. We hadden een late vlucht genomen en de onkosten worden door fox betaald. Ook haalde de fox bus ons op de volgende dag toen we aankwamen op de luchthaven en dat was erg netjes geregeld en we werder herenigd met de rest van de groep.

Voor de rest zeer te spreken over de reisorganistatie!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Mexico-Guatemala-Honduras-Belize

Datum review toegevoegd: 28-08-2008

Fantastische reis gemaakt met Fox langs alle belangrijke Maya ruines. Goed georganiseerd, goede reisleidster, goede hotels. Dit is echt een reis die je moet maken!



Naam: van der Eerden Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: bali indonesie

Datum review toegevoegd: 09-07-2008

Onze reis naar Bali via Fox reizen was perfekt verzorgd en alles was zoals het bij Fox beschreven stond. Grandioze vakantie gehad, prettige reisleidster, geweldige hotels kortom...een aanrader!