Beoordelingen Taxi2airport

Op deze pagina vindt u reviews over de reisorganisatie Taxi2airport.

TAXI2AIRPORT.NL is een website die in verschillende landen het aanbod van taxibedrijven groepeert en vergelijkt, waardoor men zeer voordelig en veilig een taxi van en naar vrijwel elk vliegveld kan boeken, tegen een vaste prijs. Naast vervoer van en naar luchthavens is het ook mogelijk om een taxi te boeken naar hotels, stations of andere locaties.

Na groot succes van TAXI2AIRPORT in Nederland werd besloten ook in andere landen te starten, waaronder Thailand, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje, later dit jaar gaan er nog meer Europese landen on-line. Begin 2008 zal ook taxivervoer in Amerika en andere overzeese gebieden tot de mogelijkheden gaan behoren. Het systeem van TAXI2AIRPORT maakt de taximarkt een stuk transparanter, doordat je precies weet voor welke prijs een rit wordt uitgevoerd. Indien u zelf ook ervaring heeft met Taxi2airport, dan vragen wij u vriendelijk ook een review achter te laten.Dit kunt u doen door onderaan het formulier in te vullen. Op deze manier helpt u uw medebezoekers om bij de juiste reisorganisatie uit te komen.



Naam: Marcel Algemene indruk: 10 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Dusseldorf (Retour)

Datum review toegevoegd: 31-12-2010

Wij hebben met 6 personen van deze dienst gebruik gemaakt. Ik moet zeggen dat er veel negatieve uitingen zijn op deze site en wij daardoor een beetje huiverig waren. Wij zijn erg tevreden over de gehele reis. Wij vertrokken vanuit Meijel en de taxichauffeeur uit Duitsland was met z\'n busje goed op tijd. Hij was ook erg aardig. Bij de terugreis was hij wederom op tijd en reed keurig en veilig (vanwege mist en gladheid). Wij zijn erg tevreden over deze taxiservice. Mede, omdat we het kunnen boeken hebben op tweede kerstdag en al vertrokken op 27 december.



Naam: Marcel M Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Shiphol en terug

Datum review toegevoegd: 13-12-2010

Ik ben al twee keer met KZ Taxi naar Shiphol geweest (retour) en werd gereden door Truus en Joeri KZ. Deze (totaal) vier ritten zijn allemaal heel voorspoedig verlopen. Alleen heb ik maar een keer een tijdje (15 minuten) moeten wachten op de taxi. Maar dat vond ik niet erg. Ik vind dat KZ Taxi een goede service levert voor lage kosten. Bovendien is hun medewerker Truus altijd heel gezellig en heeft zeker geen gebrek aan gesprekstof. Ik ben een zeer tevreden gebruiker van KZ Taxi, en in februari 2011 heb ik ze alweer geboekt voor een Shiphol trip. Ik kan het iedereen aanraden. Dus ervaar het vooral zelf.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 6 - Prijs: 6 - Kwaliteit: 6 - Service: 6 - Reisleiding: 6

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 16-11-2010

Tot 2 maal toe gebruik van gemaakt, was wel een beetje huiverig nadat ik de beoordelingen had gelezen. Beide keren waren de taxi\'s van KZ taxi\'s, keurig op tijd, enig - puntje de chauffeurs waren helemaal niet spraakzaam, is een beetje vreemd.



Naam: Fred en Dorien Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Schiphol (Bali)

Datum review toegevoegd: 30-10-2010

Ik ben nog vegeten te vermelden dat het taxi 0229 uit Hoorn betreft.



Naam: Fred en Dorien Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 -

Reisleiding: 10 Reis gemaakt naar: Schiphol (Bali)

Datum review toegevoegd: 30-10-2010

Wij zijn 3okt vertrokken naar Bali. Wij zijn opgehaald door taxi2airport. De Egyptische chauffeur was keurig op tijd en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook was hij zeer gezellig en spraakzaam tijdens de rit. Op de terug reis 29okt was dezelfde chauffeur wederom keurig op tijd op Schiphol. Hij had ons al twee maal proberen te bellen, nog voordat wij gelandt waren. en weer was hij zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook wij hadden de slechte reviews gelezen,en wisten dus niet wat ons te wachten stond, maar na nu blijkt zijn ze dus zeer betrouwbaar.Volgend jaar gaan wij weer met hun mee. Egyptische chauffeur (we weten zijn naam niet meer) bedankt voor de gezellige en vriendelijke rit. Hopenlijk tot volgend jaar.



Naam: joop en nel Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 29-10-2010

Uitstekende ervaring nette auto bakkie koffie onderweg gezellige rit gehad met reinier (de taxichauffeur) de vakantie was goed begonnen bij aankomst stond reiniers taxi service keurig op ons te wachten.



Naam: Jan Ko Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: D?sseldorf

Datum review toegevoegd: 25-10-2010

Voll gut ey !

Echt billig und nochn Kaffe gekriegt, was will man Mehr ?

Immer wieder !



Naam: Elroy Algemene indruk: 8 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 8 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 18-10-2010

Retour Schiphol prima georganiseerd per mail door Taxi2airport.nl

Ritten uitgevoerd door K-Z uit Leiden, duidelijk gecommuniceerd en op tijd uitgevoerd.

Ik ben zeer tevreden, volgende vakantie zelfde aanpak!



Naam: j.coll? Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 18-10-2010

zeer aan te bevelen, volgens mijn zeker na zoeken op internet de goedkoopste.!!!!

taxi busje bestel voor 6 personen voor vervoer van uit oostzaan naar schiphol op 7-10-2010

om 02.15 uur. Taxi was keurig op tijd! Voor de terug rit op 17-10-2010 om 02.30 uur wederom

op tijd.De chauffeur ( belg)die beschaafd nederlands sprak, had mijn een s.m.s gestuurd dat hij op mijn stond te wachten bij de aankomsthal 2.

Mijn ervaring met Taxi2airport was dan ook zeer plezierig.

Bijdeze groot compliment voor de chauffeur en het bedrijf.



Naam: Ferry van der Meer Algemene indruk: 10 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 7

Datum review toegevoegd: 10-10-2010

Prima op tijd. Geen enkel probleem gehad. De volgende keer gaan we zeker weer met de taxi naar schiphol. Op de heenreis was KZ taxi keurig op tijd. Bij de terugreis werden we al op weg naar de koffers door Jeffrey gebeld dat de taxi klaar stond. Top ervaring.



Naam: robert siebenheller Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: griekenland

Datum review toegevoegd: 18-09-2010

jawel kz-taxi

onze huwelijksreis zou door kz-taxi gigantish in het water zijn gevallen,ruim van te voren een taxi geboekt om 3.45 (we moetsten om 5 uur op schiphol zijn) de heer slegtenhorst belde 3.25 uur op dat het 20 min later zou worden deze stond in de FILE op de a9 de matrix borden zouden vervangen worden ???? het werd later en later en om 4.10 belde een ander figuur op die melde dat hij er met 15 min zou zijn 4.25 terug gebeld hij zou er met 15 min zijn na door vragen van mijn (kersverse) vrouw bleek dat hij het bijschroefde naar 25 min dus 4.50 uur (wij moesten 5 uur op schiphol zijn) op de vraag of hij dit nog wel ging redden kregen wij het botte antwoord:moet ik nog komen of niet?? NEE was ons antwoord en hebben de auto gepakt.voor alle duidelijkheid taxi2airport kan hier niets aan doen behalve kz-taxi weren bij hun afspraken.want de terug reai verzorgd door lejo taxi uit gennep was perfect geregeld wacht tijd voor deze taxi was 2 min,volgende keer weer taxi2airport voor mij maar ik bel eerst lejo of hij niet toevallig kan



Naam: Gregory Borg Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Venray-Weeze

Datum review toegevoegd: 16-09-2010

05 september 2010 zouden wij van Venray naar Weeze (duitsland) worden gebracht. Vrijdag 03 september chauffeur gesproken. Hij bracht ons voor het afgesproken tarief naar weeze. Hij zou om 03:15 uur bij ons thuis zijn. Maar helaas om 03:30 uur was hij er nog niet. Gebeld met de chauffeur. Hij gaf doodleuk aan dat hij de rit had geannuleerd en niet kwam. Gelukkig hebben we goede vriendin die ons midden in de nacht nog even naar het vliegveld wilde brengen. WAT EEN KUT BEDRIJF. GEEN ZAKEN MEE DOEN>



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 13-04-2010

I ordered taxi to Schiphol Airport at 4 o\'clock in the morning through internet. The website said that the cost to airport will be ?31 for single trip for 5 persons. The confirmation email also said that the cost will be ?31.

The taxi eventually came at 4 o\'clock without any call and confirmation by driver\'s phone. The chauffeur drives badly and taking longer routes to make the price higher. After we arrived at the airport, the cost from the taximeter showed ?55. We first paid ?31 as stated in the website and email confirmation, but the driver still insist us to pay ?55!



Naam: Ria Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Nog niet

Datum review toegevoegd: 28-04-2010

Ruim op tijd boeking gedaan, email gehad dat de boeking is aangekomen en vervolgens geen definitieve bevestiging van taxibedrijf of een chauffeur. Gebeld maar na 10 min in de wacht maar opgehangen, veel te duur 0900 nummer, 3 dagen lang gemaild zonder enige reactie en ook de terugbelbuttom op de site doet niks. Ik heb nog niks betaald en was dat ook zeker niet meer van plan. Ik heb een taxi bij een ander bedrijf geboekt. Zeer slechte service of eigenlijk helemaal geen service. Ik wil ruim van te voren weten waar ik aan toe ben en dat is bij dit bedrijf teveel gevraagd. Ze beweren 24 uur per dag 7 dagen in de week te reageren op het contactformulier op de site maar er gebeurt niks, slechte zaak!



Naam: Leo Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Spanje (Schiphol v.v.)

Datum review toegevoegd: 06-04-2010

Prima ervaring met KZ-Taxi. Goede communicatie zowel via mail als per telefoon vooraf. Chauffeur Ria was keurig op tijd om ons thuis op te halen. Terug op Schiphol was een telefoontje genoeg. Ria stond ondanks de vertraging die we hadden opgelopen geduldig te wachten op de afgesproken plek. Gezien de review hield ik mijn hart vast, maar volkomen ten onrechte. Hulde!



Naam: Bjorn H. Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Amsterdam

Datum review toegevoegd: 02-04-2010

Totaal helemaal niets mis mee.... van Schiphol naar Amsterdam voor EUR 25,-

Chauffeur Jan stond netjes bij Meeting Point te wachten.

Volgende keer ZEKER weer !



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 05-05-2010

wat een slecht bedrijf , echte oplichters kijk uit mensen niet boeken !!!!!!!!!!!!!!!!

ze geven een bevestigings email dat je bent gekoppeld aan een chauffeur , die maar geen

contact heeft opgenomen met ons , dus wij dachten we wachten netjes maar duurde zolang dat we

zelf maar hebben gebeld . en er werd gezegd dat mijn boeking was terug gezet zonder mij te informeren.

hij zou mij gelijk weer terug bellen om wat te regelen en ik moet nog steeds op zijn telefoontje wachten .

dit is echt niet leuk meer zeker niet als je een paar uur later vertrekt . wat een slechte organisatie zeg .



Naam: harry h Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 05-05-2010

no service at all , bad communication and very ordinary people , no feedback nothing ,

unbelieveble they can treat you like this .

pure robery and don,t let them missled you with nice talk .

you can,t count on them . better save than sorry .



Naam: Gertru Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Schiphol maar helaas niet terug naar huis

Datum review toegevoegd: 06-05-2010

Echt ontzettende oplichters!

Heenreis ging prima. Op tijd, aardige chauffeur en kwitantie ontvangen voor het gehele bedrag (heen en terugreis waren direct betaald) en geen enkele reden om te twijfel aan de service.

Terug op Schiphol was er echter niemand te bekennen en niemand te bereiken. En dat om 03.00 uur s\'nachts! Hoewel mijn eerste berichtje op de voicemail van de chauffeur nog geruststellend werd beantwoord met een voicemail bericht terug (we hadden een half uur vertraging wat ik nog even heb laten weten) heb ik tussen 2.15 uur en 3.15 uur nog 4x het antwoordapparaat ingesproken en nooit meer wat gehoord!

Bij het nabellen op het centrale nummer bleek dat de boeking nergens terug te vinden was! De bevestiging verliep telefonisch,en ik heb geen boekingsnummer of verder geen bewijs van de boeking. Behalve dan een nietszeggende kwitantie voor het ontvangen bedrag zonder naam of referentie...

Oplichting dus, anders had de organisatie allang zelf contact opgenomen om dit recht te zetten! De chauffeur was op de hoogte dat wij onderweg waren, bleek uit zijn voicemail bericht eerder die avond.

Verdere actie om mijn geld voor de terugreis te claimer lijkt tijdverspilling. Daar trap ik dus nooit meer in!



Naam: karin Ruiter Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 06-05-2010

Wij zijn opgehaald in Hoogwoud en weer teruggebracht. Zowel de heen- als terugreis naar en van Schiphol zijn uitstekend verlopen, zonder wachttijden! Beide keren kwam taxi 0229 uit Hoorn. Een perfecte oplossing als je 2x een nachtvlucht hebt en familie of vrienden niet 2x wil belasten met het vervoer naar en van Schiphol. Wij gingen met ons gezin bestaande uit 7 personen op vakantie en dan is een busje toch een prima oplossing. 2x lang parkeren op een terrein buiten Schiphol is duurder! Voor ons is het heel goed bevallen en zoals beloofd hierbij een zeer goede recentie voor Taxi2Airport. Als het niet goed is mag je het vermelden, maar als het goed is verlopen mag je het uiteraard ook vermelden. Bij deze. Met vriendelijke groet, Karin Ruiter.



Naam: Bob Algemene indruk: 8 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Voorburg

Datum review toegevoegd: 22-05-2010

Via de site van taxi2airport geboekt, ik kreeg spoedig een bevestiging van Taxi2 en later van KZ taxi (Yuri Baart) uit Leiden. We maakten de afspraak te bellen, zodra we bij terugkomst geland waren ( ca 2.00 uur) en inderdaad, spoedig stond er een prima de luxe taxi klaar, die ons prima thuisbracht.

Puntje in de communicatie: In de overdracht van mijn 06 aan de chauffeur ging wat mis en men haalt van een ander punt op dan van het STA afhaalpunt van Taxi2.

Toch goed verlopen.



Naam: Janneke Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 28-05-2010

In februari had ik een taxi besteld voor mei. Had nog gevraagd of ik 1 dag van tevoren de rit moest bevestigen. Op de dag van vertrek was op het afgesproken tijdstip de taxi niet aanwezig. Toen hij een kwartier later nog niet er was ben ik gaan bellen. Er werd niet opgenomen. Eindelijk na 10 minuten had ik contact en kreeg te horen dat het nog wel een uur kon duren voor de chauffeur er was want hij stond in de file. Ik heb toen gezegd dat hij helemaal niet meer hoefde te komen en op de terugreis ook niet. We zijn toen zelf in 2 auto\'s gestapt en naar Schiphol gereden (het was hemelvaartsdag en er stond geen enkele file). Bij terugkomst heb ik weer geprobeerd te bellen, er werd weer niet opgenomen. Toen maar een mail gestuurd en wilde ik uitleg. De taxichauffeur beweerde eerst dat hij in de file voor de Coentunnel had gestaan maar lang aandringen gaf hij toe dat hij het verslapen had. Degene die aan de centrale zat lag ook nog op bed toen ik belde, dus al met al NIET BOEKEN BIJ TAXI2 AIRPORT!!! ZE KOMEN DE AFSPRAKEN NIET NA!!!!!



Naam: J. de Winter Algemene indruk: 8 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 8

Reis gemaakt naar: Katwijk - Schiphol - v.v.

Datum review toegevoegd: 31-05-2010

Heenweg op tijd gehaald door KZ-taxi, na mailbevestiging. Terugreis door aswolk (ijslandvulkaan) was verlaat, chauffeur had voor niets staan te wachten. Toch na telefoon koffie aangeboden gekregen op hun kosten en met vertraging weer naar huuis gebracht. Prima geregeld. Complimenten.



Naam: Herman Algemene indruk: 1 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 3 - Service: 4 - Reisleiding: 3

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 01-06-2010

Ook wij hebben een taxi retour geboekt naar schiphol bij taxi2airport heen was de taxi een half uur te vroeg en zij dat hij snel weg moest i.v.m. een vogende rit.

Terug gebeld met taxi vanaf bagageband als besproken alleen maar voicemail na 1 uur met vrouw en kind wachten zelf een taxi moeten nemen voor het volle tarief (de meneer van taxi2airport beloofde ons dat dit zou worden terug betaald).

Nu 5 weken later nog niks gehoord en inmiddels 3 e-mails gestuurd en 2 maal gebeld geen reaktie!!!

Ik hoop dat dit nog goed komt maar alleen al het idee dat niemand terug mailt staat me totaal niet aan.

Het lijkt een oplichtersbedrijf mocht dit nog veranderen zal ik het zeker op deze site zetten.



Naam: manoe Algemene indruk: 1 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: schiphol-thuis

Datum review toegevoegd: 09-06-2010

Ik heb erg slechte ervaringen met taxi2airport.nl

Ik kreeg snel na aanmelding via mail een ritnummer.

Alleen werd ik nooit opgehaald en op heel wat pogingen om te bellen kwam ik nooit verder dan dure bandjes met in-gesprek-toon.

Gelukkig kwam ik terug, en baalde ik alleen maar dat ik om 3 uur in de ochtend lang heb gewacht en vervolgens een heel dure gewone taxi moest nemen.

Als ik hun bij vertrek had geboekt, had ik mogelijk mijn vliegtuig gemist. Ook op mails achteraf heeft het bedrijf nooit gereageerd.

Spreid de waarschuwing. ik hoorde ook bij de STA-balie op Schiphol allerlei vervelende berichten over hun. Ze staan ook doorgelinkt op verschillende vakantie-sites en claimen heel goedkoop te zijn.



Naam: manoe Algemene indruk: 4 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 1 - Service: 3 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: huis vanuit Schiphol

Datum review toegevoegd: 10-06-2010

Ik had eerder melding gemaakt van mijn slechte ervaringen met taxi2airport.

Op eerste mails met de klacht werd niet gereageerd.

Maar wat schetst mijn verbazing: ik heb ze gisteren nog eens gemaild, met de link naar dit forum en mijn vermelding hier. Toen kreeg ik meteen excuses en het verschil in ritprijs op mijn rekening gestort.

Hun uitleg: ze waren vergeten door te geven dat de chauffeur zich toch terug had getrokken. Maar goed, dat hebben ze uiteindelijk toch keurig afgehandeld.



Naam: Henk en leonie Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Datum review toegevoegd: 14-07-2010

Hallo,wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van Taxi2airport al de keren werden wij gehaald en gebracht door Taxi 0229 uit Hoorn deze jongens Jan en Martijn zijn echt heel aardig en op tijd.

Dus als u een betrouwbaar taxibedrijf wilt vraag dan naar Taxi 0229 uit Hoorn dan weet u dat het allemaal goed geregeld is.

U krijgt een bevestigings mail van dit bedrijf waar alles duidelijk op staat.

Klagen mag maar de goeie dingen lees je vaak niet terug, daarom vinden wij dat Taxi2airport en Taxi 0229 uit Hoorn ook een compliment mogen ontvangen.

Volgende maand gaan we weer op vakantie en vragen gewoon weer om Jan en Martijn van Taxi 0229.

Groeten Henk en Leonie



Naam: C.Hoornik Algemene indruk: 4 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 3 - Service: 2 - Reisleiding: 2

Reis gemaakt naar: Antalya,Turkije vs Zoetermeer

Datum review toegevoegd: 19-07-2010

KZ taxibus geboekt voor schiphol vs zoetermeer.

Op heenweg naar schiphol was de bus keurig op tijd(zelfs nog te vroeg)

Van schiphol naar zoetermeer was er geen bus,er bleek een gewone taxi

te staan.Na heen en weer bellen werd alsnog een busje gestuurd,alleen duurde het bijna drie kwartier

voor het zover was.Dit is ook vorig jaar gebeurt,alleen duurde het wachten bijna 2 uur.

Ik vind dit geen afspraak om mensen op te halen en zeker niet met kinderen na zo\'n reis.



Naam: L. Zichem Algemene indruk: 1 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: portugal

Datum review toegevoegd: 22-07-2010

Boeking gedaan om opgehaalde te worden van Rotterdam airport. Bevestiging ontvangen. tot dan ging het goed. 2 uur voordat ik in het vliegtuig stapte in Portugal, terug naar huis, krijg ik een lullig sms-je van de chauffeur dat hij met pech staat, dat wij daardoor niet opgehaald kunnen worden en of ik hier begrip voor heb. Contact opgenomen, dat ik vervangend vervoer verwacht als ik om 23.30 uur met mijn kinderen op het vliegveld sta. Dan wordt je afgescheept, ik moest maar contact opnemen met het hoofdkantoor. Uiteindelijk bij een andere chauffeur terechtgekomen, die was in elk geval vriendelijk genoeg om contact op te nemen met de planner. De andere chauffeur heeft me ook nog eens netjes teruggebeld, dat het hoofdkantoor er mee bezig is en contact met mij opneemt. REsultaat: helemaal niets. Het hoofdkantoor heeft niet gebeld, noch een sms gestuurd en er stond geen taxi voor ons klaar. Laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van deze organisatie.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 04-02-2010

Ben bang dat het taxi bedrijf kz de verkeerde belazerd heeft hellaas heeft de chauffeur op de heen reis zijn kaartje gegeven,dus ik ga een keer in mijn leven op de koffie bij die persoon gewoon gezellig met wat vrienden



Naam: willem Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10 Datum

review toegevoegd: 04-02-2010

ik wil het kort houden,maar als je in de malling wil genomen worden en een hoop frustratie wil hebben moet je boeken bij taxi2airport ga er voor mensen toppie.



Naam: Cees Langstra Algemene indruk: 7 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 7 - Service: 8 - Reisleiding: 8

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 15-01-2009

Niets mis mee, duidelijke communicatie per e-mail.

Aardige chauffeur.

Zeer goede prijs !!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1 Datum

review toegevoegd: 03-01-2009

De bestelde taxi zou komen. Er was gezegd , dat de taxichaufferur contact zou opnemen, maar geen bericht en geen taxi !

Flauw smoesje over een taxi, die kapot zou zijn ! Hoeveel taxi's zouden ze daar dan wle niet hebben !!!!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 28-02-2009

Taxi retour geboekt naar en vanaf schiphol

Heenreis volgens plan uitgevoerd.

Betaald tijdens heenreis zoals gevraagd voor heen en terug.

Bij terugkomst op schiphol NOSHOW !

Zie maar dat je thuis komt

Ook na mailen en bellen geen geld terug ondanks belofte.

Je reinste oplichting.



Naam: Anna de Wijs Algemene indruk: 9 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 9 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Den Haag

Datum review toegevoegd: 06-04-2009

Niets mis mee... chauffeur stond te wachten op Schiphol.

EUR 48,- geboekt en betaald aan chauffeur.

Volgende keer zeker weer !!!



Naam: Henk Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Nooit gemaakt dus

Datum review toegevoegd: 13-06-2009

OPLICHTERS!

Dat zijn het. Je krijgt een bevestigingsmail en een mail dat er nog geen taxi gevonden is en dat is het. Ondanks dat er ruim 30 uur van tevoren is geboekt. Hierna zijn de mensen onbereikbaar nadat je heel lang in de wacht hebt gestaan met een heel duur 0900-nummer, ook op mailtjes wordt niet gereageerd. Het bleef dus afwachten of de taxi wel of niet zou komen, en deze kwam uiteraard niet. Een heel vervelend begin van je vakantie. Ik wil ook iedereen aan raden om niet met dit bedrijf in zee te gaan en een betrouwbaar taxibedrijf te benaderen.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1 Datum

review toegevoegd: 18-09-2009

Tiens, als je een slechte beoordeling geeft, zoals de meesten hier, dan vliegt je beoordeling en je kritiek na een dag of 2 van deze site. Bizar.

De reden van het anoniem schrijven is heel simpel. Dit zijn boeven. Als je nog een schijn van kans wil om je geld ooit terug te zien, moet je opletten. Ze zijn zo leep dat je er schrik van krijgt. Ik zou alle bedrogenen aanraden om klacht in te dienen bij het ministerie voor consumentenbeleid of bij de europese gemeenschap, daar is een dienst verantwoordelijk voor internetfraude. Tijd dat deze bedriegerij een halt wordt toegeroepen.



Naam: Jansen Algemene indruk: 1 - Prijs: 5 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 12-06-2009

Taxi besteld naar Schiphol alles netjes in het postvak gehad, dat de taxi om 5.00u ons zouden ophalen (met 15 minuten speling). 5:30 nog geen taxi toch maar eens even bellen, geen gehoor (voicemail). Het is 5:45u de taxi is er met als smoes ja er stond hier dat het om 6uur was, terwijl ik een brief zwart op wit bij me heb dat het om 5u was. Bijna vlucht gemist, op de terug weg kwam de taxi genees opdagen, op mailtjes en telefoontjes word niet geantwoord! Slechte service voor mij nooit meer!



Naam: TAXI2AIRPORT Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 08-06-2009

Toch wel apart dat alle negatieve berichten Anoniem zijn (op ??n na).

Is TAXI2AIRPORT foutloos? Neen, we zijn ook maar mensen.

Maar, elke klacht word serieus in behandeling genomen en naar tevredenheid opgelost !

Reactie op klacht cgw (zie boven) -> boekingen dienen minimaal 8 uur voor aanvang van de rit geboekt worden ( dus geen 3 uur voor vertrek), staat duidelijk op de site !!



Naam: linda van oostenrijk Algemene indruk: 1 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: van schiphol naar leiden

Datum review toegevoegd: 23-08-2009

Ronduit waardeloos.

Vliegtuig vertrok eerder vanuit monastier waardoor we uiteraard eerder in nederland waren.

Na een half uur wachten de centrale gebeld, deze zei dat de taxi onderweg was en de chauffeur contact op had moeten nemen. Vlak na ons telefoontje kregen we een sms dat de taxi om 05.30 zou arriveren ZOALS AFGESPROKEN! WAT!!!???? er werd de heenweg toch echt verteld dat ze de vluchten monitoren, dan weten ze toch dat we allang zijn aangekomen. Zo stonden we dus heel fijn 1 uur en 3 kwartier in 13gr met 3 kleine kinderen. Was fijn geweest als de centrale goede info had gegeven, dat had een hoop ellende en kou voorkomen. dan maar wat drinken in de aankomsthal en DAG kan je zeggen tegen het VOORDEEL dat je dacht te hebben door met taxi2airport te rijden. Voor ons nooit met taxi2airport.



Naam: SHIRLEY HANSLER Algemene indruk: 4 - Prijs: 4 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 20-08-2009

KZ TAXI !!!!! taxi2airport!!!!!!!!

heenreis goed verlopen en betaald voor retour.

terugreis geen taxi,stond met pech????hebben ze wekelijks last van!

mochten op hun kosten een taxi nemen 133.20

na een week nog geen reactie op email zelf gebeld en nu willen ze de kosten niet vergoeden.

laat het er niet bij zitten!!!!!!!

NOOIT MEER MET KZ TAXI of TAXI2AIRPORT



Naam: Marja Algemene indruk: 8 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 8 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 18-08-2009

Prima prijs en service!!

Terugreis werden we 15 minuten later opgehaald van schiphol dan was afgesproken, maar verder was het dik in orde!!

Volgende keer weer!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 3 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 06-08-2009

Heenreis naar Schiphol prima. Vooraf ook gevraagd voor een schriftelijke bevestiging voor de terugreis. Niet gekregen. Terugreis van Schiphol naar huis TWEE UUR LANGER moeten wachten. Ipv 00:30 uur werd het dus 02:40 uur voordat we wegreden. Terwijl mondeling beloofd was dat een taxi op Schiphol klaar zou staan, of hooguit 15 minuten later zou arriveren.

We hoorden bij aankomst dat de taxi niet voor 01:30 uur op Schiphol zou aankomen (gepland nota bene) maar dat het wel 02:30 uur zou worden omdat een klant zich had verslapen. Die vage klacht kan ik natuurlijk niet controleren. Dit was dus deels en misschien wel helemaal zo gepland.

Midden in de nacht mochten we, na telefonisch overleg, van KZ-taxi op eigen kosten een taxi naar huis nemen en de rekening naar KZ-taxi sturen. Dat vertrouw ik dan niet meer. Mijn voorstel was te wachten, wat we deden.

Later sprak ik weer met KZ-taxi met het voorstel de helft van de taxiprijs aan ons te vergoeden als een coulance voor meer dan 2 uur wachten. Ze zouden hier op terug komen. Gelukkig hebben we dat risico van een andere taxi maar niet genomen, want nadien reageert KZ-taxi, zelfs na een klacht, helemaal niet meer en ook Taxi2airport niet.

Kortom dit is geen goed taxibedrijf.



Naam: Kees Hansson Algemene indruk: 9 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 8 - Service: 9 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 07-12-2009

prima prijs, prima site, prima gereden !



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 -

Reisleiding: 1 Datum review toegevoegd: 19-12-2009

Goedkoop is duurkoop mensen!! voor een kwartje op de eerste rij! en dan nog klagen ook!



Naam: Winnie Algemene indruk: 8 - Prijs: 9 - Kwaliteit: 7 - Service: 7 - Reisleiding: 7

Reis gemaakt naar: naar en vanaf Schiphol

Datum review toegevoegd: 21-02-2010

Op de heen reis keurig op tijd en de terugreis in de nacht een kleine 3 kwartier moeten wachten, dat was weer iets minder.

De volgende keer zullen we weer dit bedrijf bellen



Naam: Anja Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: rotterdam airport

Datum review toegevoegd: 09-08-2010

Ik had een taxi besteld om ons naar rotterdam airport te brengen.Ik had keurig een bevestigingsmail gekregen met de tijden en het nummer van de chauffeur.

Nou wij wachten s,morgens om 04.45 uur zou ie komen en om 5 uur was er nog niets toen de chauffeur gebeld,die zei dat wij niet in het systeem stonden hij zou niet komen.

Daar zit je dan met je kinderen en je koffers ik zei hoe kan dat nou ik heb je naam je nummer een mail.Maar goed we zijn met onze eigen auto gegaan parkeergeld 70 euro.Op 4 augustus kwamen wij terug en werden gebeld er stond een taxi op ons te wachten want wij stonden in het systeem??????????Ja dit is toch vreemd.Ik heb gelijk vrijdag gemaild en vandaag weer maar GEEN reactie,Voor ons dus geen TAXI2AIRPORT meer.Wat een zooitje.



Naam: Wim van Oostzee Algemene indruk: 9 - Prijs: 8 - Kwaliteit: 8 - Service: 8 - Reisleiding: 9

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 08-01-2010

Ook wij hadden een bevestiging via KZ taxi gekregen dus hielden een beetje het hart vast.

Maar, alles prima verlopen en in de auto hadden we chauffeur Yoeri die de baas bleek te zijn.

Heb hem verteld over de klachten op internet en hij zei; klopt maar veelal zijn de klachten van mensen die zelf de verkeerde datum opgeven. Er staat dan op het ticket dat de vlucht bijvoorbeeld de 10e 's avonds vertrekt van de bestemming. Aankomst is dus dan de 11e in Nederland maar soms vullen mensen dan de 10e in waardoor wij een dag te vroeg staan te wachten. De volgende dag belt de klant dan op... waar zitten jullie. We moeten dan de planning omgooien en dat kan dus soms even tijd kosten. Natuurlijk maken wij ook wel eens een foutje zei hij nog, maar van de bijna 2000 ritten die ze voor TAXI2AIRPORT uitgevoerd hebben in 2009 was 99,9% van de klanten zeer tevreden en sommige hebben al voor de 2e of 3e keer geboekt.

Kortom; ik stond er wat sceptisch teneover vooraf maar ook dit verhaal is aannemelijk. Ik heb mijn ticket nagekeken en het klopt wel wat hij zegt. Maar goed, wij hadden een prima auto, prima chauffeur en een uitstekende prijs.... bijna de helft goedkoper dan dat we gewend waren.

Voor ons.... een aanrader !!



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 14-11-2009

Retourrit naar schiphol geboekt. Heenreis ging prima. Terugreis geen taxi. Na 1 uur wachten met 8 personen eindelijk telefonisch contact. Er was geen taxi beschikbaar, maar mochten op hun kosten een taxi nemen 231,00 . Nu zijn we 3weken thuis en geen geld en geen reactie op mails en telefoontjes. Oplichters zijn het, maar ze zijn nog niet van ons af.



Naam: T de Boer Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: schiphol

Datum review toegevoegd: 01-11-2009

Zou s mrgens om 0245 uur op gehaald worden taxi was reeds om 0230 uur aanwezig.

op de terugweg gebeld toen we bij de bagageband stonden,toen we buiten kwamen stond de taxi reeds aan de overkant te wachten.

Zowel op de heen als de terug weg vriendelijke en gezellige chauffeuses.

Mijn zoon heeft een week later gebruik gemaakt van KZ taxi en was ook zeer tevreden.

Eind November heb ik ze weer nodig.

PS Even een dag van te voren bellen of alles in orde is kan nooit geen kwaad,fouten maakt iedereen.



Naam: Anoniem Algemene indruk: 1 - Prijs: 1 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Reis gemaakt naar: Schiphol

Datum review toegevoegd: 29-10-2009

En ja hoor, daar is KZ-Taxi uit Leiden weer!!!! Werkt helaas namens taxi2airport.nl en verziekt het hierdoor voor de goeien, sorry Taxi-bellen.nl maar ik zou ook maar klagen bij taxi2airport (net als ik) dat een mede collega die ook ritjes uitvoert voor taxi2airport.nl het voor jullie allen verziekt.

Via taxi2airport.nl Schiphol ritje geboekt en werd uitgevoerd door KZ-Taxi. Ophaaltijd: 1/2u later dan afspraak. Retour 1:15u: 1,5u staan wachten met twee kleine kinderen!! Op heenreis rugzak laten liggen in taxi waarover contact geweest en in bewaring gesteld bij centrale. Bij het ophalen keurig weer rugzak in taxi, helaas Ipod eruit gestolen.... Vooral boeken die mannen!! Suuk6.

p.s. En op mail wordt uiteraard niet gereageerd.



Naam: Jeffrey Chauffeur Taxi-Bellen.nl Algemene indruk: 10 - Prijs: 10 - Kwaliteit: 10 - Service: 10 - Reisleiding: 10

Reis gemaakt naar: schiphol dagelijks

Datum review toegevoegd: 06-10-2009

Ik ben een chauffeur van Taxi-Bellen.nl, het valt helaas te betreuren dat er weinig goede recensies worden geschreven.

In 99% van alle ritten die ik rijdt ben ik er altijd op tijd aanwezig bij onze klanten die uiteraard geboekt hebben via taxi2airport of onze eigen site.

Ook op de terugweg staan wij altijd de klanten op te wachten bij het meetingpoint ook al er is een vertraging dan regelen wij dat de klanten tijdig n andere taxi krijgen uiteraard voorzien van n kopje koffie als de fout bij ons ligt.

Vele klanten komen regelmatig weer opnieuw een rit bij ons of taxi2airport boeken.

Ik vindt het jammer dat de goede recensies niet zijn terug te vinden.

Ik hoop dat er in de toekomst meerdere positieve recensies worden geschreven.

Tevens vindt ik het jammer dat als je een slechte recensie schrijft je dan anoniem wilt blijven dit zegt toch ook weer genoeg over de persoonlijkheid van een persoon die deze recensie schrijft.

Ik hoop dat er meer klanten hun goede maar ook slechte ervaringen ten tonele zetten op een site als deze.



Naam: Willem Algemene indruk: 5 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 6 - Service: 9 - Reisleiding: 7

Reis gemaakt naar: Dusseldorf

Datum review toegevoegd: 22-09-2009

Vanuit Arnhem naar Dusseldorf gebracht met een Taxibusje, heenreis keurig op tijd :)

Terug weg volgens de chauffeur door file meer dan een half uur te laat, hier over werden we keurig gebeld door de cantrale, ons werdt een kopje koffie en een broodje aangeboden op kosten van de chauffeur,

bonnetje ingeleverd en keurig ?la minute het geld en nogmaals excuus van de chauffeur terug gekregen :D

TOP geregeld!!

Ga zo door en tot volgend jaar



Naam: franky eliano Algemene indruk: 1 - Prijs: 7 - Kwaliteit: 1 - Service: 1 - Reisleiding: 1

Datum review toegevoegd: 10-09-2009

deze organisatie bestaat erin klanten geld af te troggelen. ook ik betaalde de heen en terugreis bij aankomst en zag ze niet meer terug. ondanks verschillende mails geen deftig antwoord gekregen . ik laat het hier niet bij en zal alle middelen aanwenden om deze bedriegers aan de kaak te stellen