All inclusive vakanties

All inclusive vakanties

All inclusive vakanties: gemak dient de mens

Wil je deze vakantie voornamelijk in badkleding doorbrengen zonder handtas, portemonnee of creditcard op zak? Vind je het een prettig idee dat je voor vertrek precies weet wat de hele vakantie je gaat kosten? Zoek je accommodatie, eten, drinken, animatie en sport onder één dak? Denk dan eens aan all inclusive vakanties!

Uitgebreid en onbeperkt genieten

De reis, accommodatie, maaltijden, consumpties, snacks, activiteiten en excursies heb je allemaal thuis al betaald als je gekozen hebt voor een all inclusive vakantie. Je betaalt één bedrag en kunt vervolgens op je vakantiebestemming uitgebreid en onbeperkt genieten. Ontbijt, lunch en diner worden vaak in buffetvorm aangeboden en gedurende de dag stil je de lekkere trek met een snack. Je frisdrank, mineraalwater of wijntje bestel je gewoon aan de bar zonder nog een cent extra uit te geven. Het heet niet voor niets ALL inclusive vakanties!

Advertenties van onze partners

Ideaal voor families met kleine kinderen

Wanneer je op vakantie gaat met kleine kinderen kunnen all inclusive vakanties een uitkomst zijn. Veelal zijn de hotels speciaal ingesteld op kinderen met aangepaste kinderactiviteiten, kinderclubs en snacks speciaal voor de kleinste gasten. Vaak ben je niet in de gelegenheid veel te ondernemen op vakantie door tussentijdse dutjes die de kids nog nodig hebben. En kunst & cultuur kan ze ook nog niet echt boeien. Dan is het fijn om alles dichtbij te hebben en lekker te relaxen. Je hoeft niet meer op zoek naar kindvriendelijke restaurants en ze worden dagelijks verrast en vermaakt door speciale animatieteams.

All inclusive vakanties in de sneeuw

Hoewel je bij all inclusive vakanties waarschijnlijk vooral denkt aan een ontspannende tijd aan het zwembad in de zon, wordt het ook voor wintersport steeds populairder. Verschillende reisorganisaties bieden winter all inclusive vakanties aan waarin ook de skipas, skihuur en eventuele lessen verwerkt zijn. Sneeuw is het enige dat niet opgenomen kan worden in het totaalpakket. De all inclusive vakanties formule wordt door ieder hotel op eigen wijze ingevuld en kan dus per accommodatie verschillen.

Offerte voor all inclusive vakanties? Klik hier