Taxi bestellen

Taxi bestellen

Taxi bestellen: een verscheiden aanbod aan luchthaven vervoer

De luchthaven van Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en één van de grootste van Europa. Het Britse zakenblad ‘Business Traveller’ riep de luchthaven uit tot de beste luchthaven van Europa. Gezien de grote populariteit is het een goede zaak dat er een groot en erg verscheiden aanbod bestaat wat betreft luchthaven vervoer naar Schiphol. Met de wagen Schiphol is met de wagen bereikbaar via de autosnelwegen A4 (afrit 4 Schiphol) en A9 (afrit 6 Schiphol Aalsmeer). Hou rekenening met druk verkeer. Congestieproblemen treden vooral op tijdens de ochtend- en avondspits. 

De wagen parkeren

Eenmaal aangekomen zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Voor bezoekers en passagiers die korter dan twee dagen hun auto willen wegzetten zijn er de kortparkings P1 en P2. Wie langer dan twee dagen zijn auto in bewaring wil geven, kan gebruik maken van langparking P3. Reizigers die hun wagen voor langer dan 7 dagen in Schiphol willen achterlaten, komen voordeliger uit als ze opteren voor de Schiphol Smart Parking. Let op: je langparkeerplaats tijdig reserveren is nodig, want op is op. Chauffeurs die enkel iemand willen afzetten, kunnen dat voor de deur van de vertrekhal. Op de weg naast de vertrekhal mag alleen gestopt worden om de passagiers te laten uitstappen en bagage uit te laden. Per taxi De luchthaven van Schiphol biedt de Schiphol Travel Taxi aan als een snelle en comfortabele manier van luchthaven vervoer. Mits reservering, minimum een dag voor het vertrek, wordt de reiziger thuis afgehaald en naar de luchthaven gebracht. De taxi dient op voorhand betaald te worden via internet. Er zijn verschillende formules mogelijk: een voordelige gedeelde rit, waabij de taxi onderweg nog andere reizigers oppikt; of een snelle private rit, waarbij de taxi u rechtstreeks naar de luchthaven brengt, zonder onderweg nog andere reizigers op te halen.

Advertenties van onze partners

Per huurauto

Het is mogelijk om een auto te huren in een Nederlandse gemeente naar keuze en deze bij vertrek in Schiphol achter te laten. Hiervoor gebruikt men de Car Rental Return parking op Schiphol. Die bevindt zich recht tegenover Schiphol Plaza.

Per openbaar vervoer

Per openbaar vervoer is Schiphol zowel met de bus als per trein bereikbaar. Luchthaven vervoer per trein is vrij snel, gemakkelijk en steeds filevrij. Toch dient men ook bij luchthaven vervoer per trein rekening te houden met vertragingen. Schiphol is goed bereikbaar vanaf elk NS-station, overdag en ’s nachts. Internationale treinen rijden van verschillende bestemmingen in Duitsland en België naar Station Schiphol. Met de bus is Schiphol bereikbaar vanuit alle omringende gemeenten.

Per fiets

Een alternatieve manier van luchthaven vervoer is per fiets. Speciaal aangelegde fietspaden zorgen ervoor dat Schiphol ook met de fiets goed bereikbaar is. Er zijn thema fietsroutes uitgestippeld, er is een officiële fietskaart Schiphol en rondom de luchthaven leidt een mooi ‘rondje Schiphol’. Een aanrader voor sportievelingen, en onderweg kan je nog leuk aan vliegtuig spotten doen.

Offerte voor taxi op vakantie? Klik hier