Last minutes

Last minutes

Last minutes, voordelig en avontuurlijk

Je meldt je niet direct bij het reisbureau als de nieuwe reisbrochures weer uit zijn? Je hoeft niet maanden van te voren al te weten hoe je vakantiebestemming eruit ziet? Je ligt graag op hetzelfde strand als die andere toeristen maar dan wel voor een lagere reissom? Je hebt het helemaal gehad en vindt dat je het verdiend hebt om morgen aan het zwembad te liggen? Dan zijn last minutes je op het lijf geschreven!

Zijn last minutes goedkoper?

Voorheen waren last minutes veelal reizen die tegen gereduceerd tarief werden aangeboden. Reisorganisaties hadden vliegtuigstoelen en/of hotelkamers al gereserveerd en moesten die kwijt vlak voor de vertrekdatum. Vandaag de dag wordt de term 'last minutes' ook gebruikt als slogan om mensen te laten geloven dat ze een reis goedkoper kunnen boeken. Dit is echter niet altijd het geval. Aanbiedingen die al weken in de etalage staan of waar ruimschoots van te voren mee wordt geadverteerd, zijn veelal lokkertjes.

Advertenties van onze partners

Laat je verrassen

Als je op vakantie wilt tijdens schoolvakanties of zeker wilt zijn van een kamer in een bepaald hotel, kun je beter niet wachten op het aanbod last minutes. De kans is groot dat jouw favoriete keuze niet aangeboden wordt. Heb je echter de luxe dat je kunt vertrekken wanneer je maar wilt en durf je je te laten verrassen door de bestemming, dan kunnen last minutes leuk uitpakken. Soms zijn bestemmingen een bepaald jaar opeens niet meer zo populair bij het grote publiek en kun je voordelig een reis die kant op boeken.

Boek online

Hoewel je ook een poging bij het reisbureau kunt wagen, zijn er veel echte last minutes via internet te vinden. Grote reisorganisaties hebben vaak een aparte sectie met last minutes op hun website, maar er bestaan ook tal van overkoepelende sites die last minute reizen van diverse aanbieders verzameld aanbieden. Het reizen last minute wordt steeds populairder onder de vakantiegangers. Je kunt het jaar rond gebruik maken van last minutes, dus ook voor stedentrips, wintersport en alleen vliegtickets loont het de moeite lastminute aanbiedingen in de gaten te houden.

Papieren in orde

Je kunt last minute aanbiedingen zoeken die je naar je favoriete vakantieland brengen, of gewoon kijken wat de markt te bieden heeft. Soms moet je de volgende dag al op het vliegveld verschijnen! Het is dus zeker van belang ervoor te zorgen dat je reisdocumenten en verzekeringen in orde zijn als je last minutes vakanties wilt boeken.

Offerte voor last minute? Klik hier