Fly drives

Fly drives

Alle vrijheid met fly drives

Er zijn vele wegen die naar je vakantiebestemming leiden. Je kunt er zelf heen rijden, kiezen voor het spoor of het vliegtuig pakken. Met het vliegtuig ben je over het algemeen vele malen sneller op de juiste plaats. Maar, hoe kom je van het vliegveld bij de gereserveerde accommodatie? Welk vervoer is geschikt om je naar alle bezienswaardigheden te brengen? En wat als je zoveel mogelijk van het vakantieland wilt zien en niet op één plaats wilt blijven? Dan zouden fly drives wel eens uitkomst kunnen bieden.

Perfecte combinatie

Fly drives zijn niets anders dan combinaties van vliegen en autorijden. Je reist per vliegtuig af naar je vakantieland waar je vervolgens een huurauto tot je beschikking hebt. Je kunt een fly drive gewoon via het reisbureau of het internet boeken. Uiteraard kun je ook zelf een los ticket aanschaffen en een auto reserveren. Ook reisorganisaties bieden verschillende soorten fly drives aan. Soms is de route die je per auto gaat afleggen al helemaal uitgedacht en zijn de accommodaties onderweg al vastgelegd. In andere gevallen staan alleen de vlucht, auto en duur vast en ben je verder vrij je eigen invulling aan de reis te geven. De huurauto's kunnen over het algemeen opgehaald en weer ingeleverd worden op en nabij de luchthaven.

Advertenties van onze partners

Verre bestemmingen

Grote, uitgestrekte landen zijn uitermate geschikt om te verkennen per fly drive. Je vliegt voor een behoorlijk bedrag naar een ander continent. Dan wil je vervolgens zoveel mogelijk van het land zien. Geniet van het natuurschoon in Canada en rij naar de Niagara Falls en natuurparken. Onderga de tegenstellingen in Australië terwijl je huurauto je door het groene regenwoud leidt én over de droge rode aarde. In de Afrikaanse Wet-Kaap kun je walvissen spotten en de mooiste wijnroutes rijden. Ook als je Amerika wilt ontdekken is een auto onontbeerlijk. Bezoek de Nationale Parken, laat je meevoeren in de hectiek van Las Vegas en breng een bezoekje aan Disney World.

Vrij en zelfstandig

Fly drives zijn niet per uitstek bedoeld voor verre bestemmingen. Ook voor vakanties binnen Europa geeft de combinatie vliegen-rijden veel vrijheid en zelfstandigheid. Diverse reisorganisaties hebben fly drives naar Italië, Portugal, Spanje, Griekenland en Frankrijk in hun pakket.

Offerte voor fly drive? Klik hier