Weekendje weg

Weekendje weg

Doe nieuwe energie op tijdens een weekendje weg

Als verrassing voor je geliefde, een spontane actie, omdat je even los van de materie wilt… de redenen om te kiezen voor een weekendje weg zijn talrijk en heel persoonlijk. Je kunt op de bonnefooi vertrekken of kiezen voor een speciaal arrangement. Opgaan in de drukte van de stad of bijtanken in een landelijke omgeving. Vaak begint je weekendje weg al op vrijdagmiddag.

Wat doe jij dit weekend?

Het enige dat vastligt bij een weekendje weg is het deel van de week waarop de minivakantie plaatsvindt. Verder kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt doen. Zo zijn Europese stedentrips uitermate geschikt, evenals een weekendje survivallen in de Ardennen. Het bezoeken van een meerdaags festival kun je als weekendje weg bestempelen en jezelf laten verwennen op een beautyfarm ook.

Wie beloon jij met een weekendje weg?

Een weekendje weg doet het goed als verjaardagscadeau, bedankje of verrassing. Er even met je partner tussenuit zonder kinderen, met een vriendin shoppen, eten en stappen of met de sportclub de bloemetjes buitenzetten. Voor Valentijnsdag, moederdag, vaderdag en feestdagen worden vaak speciale arrangementen samengesteld. Het ideale cadeau voor iemand die alles al heeft!

Advertenties van onze partners

Weekendje weg zo samengesteld

Het mooie van een weekendje weg is dat je er geen of nauwelijks vrije dagen voor hoeft op te nemen. Ga je een flink eind van huis op visite? Maak er een weekendje weg van en boek accommodatie in de buurt. Moet je flink wat kilometers maken om aankopen te doen in een speciale winkel? Blijf direct het hele weekend in de stad. Of ontmoet je partner op de plek waar hij zijn laatste beurdag doorbrengt en knoop er nog wat privé dagen aan vast.

Zelf bedenken en boeken

Het reisbureau kan een weekendje weg voor je reserveren, maar het aanbod online is velen malen groter en meer divers. Hoewel je misschien direct aan een hotel denkt voor je overnachtingen, zijn er ook vakantiehuizen, appartementen en bungalows beschikbaar voor een paar dagen. Wanneer je kort voor vertrek boekt, kun je van aantrekkelijk geprijsde last minutes gebruik maken.

Offerte voor Weekendje weg? Klik hier