Rondreizen

Rondreizen

Rondreizen langs alle hoogtepunten van je vakantieland

Waarom zou je op één plek blijven tijdens je vakantie? Als je kiest voor een rondreis, ben je verzekerd van een boeiende vakantie. Je wordt langs de mooiste plekjes geleid en bezoekt belangrijke bezienswaardigheden. Rondreizen worden in vele vormen aangeboden. Je kunt met een groep een rondreis maken, maar ook alleen of met je familie en vrienden. Ver weg of in de buurt, met de bus, het vliegtuig of de auto, rondreizen kan op talloze manieren.

De wereld rond

Veel rondreizen worden gemaakt met de touringcar. Je reist per auto of vliegtuig naar het vakantieland en wordt met een touringcar langs de bezienswaardigheden gereden. In de reisgidsen worden deze vakanties vaak als excursiereis vermeld. Binnen Europa kun je bijvoorbeeld een autorondreis door Scandinavië maken waarbij je een drietal landen aandoet. Maar ook binnen vijftien dagen de USA en Canada verkennen behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht je van rondreizen door de Nationale Parken van Afrika waar je leeuwen, olifanten en neushoorns kunt verwachten. Bekijk bij onze partner de uitgebreide informatie over rondreizen over de hele wereld.

Advertenties van onze partners

Privé rondreizen

Vind je het prettig als de reisorganisatie de hoogtepunten voor je uiteenzet, accommodatie regelt en excursies vastlegt, maar reis je liever niet in groepsverband? Geen probleem, er worden ook tal van privé rondreizen samengesteld. Je brengt je vakantie dan door met zelfgekozen reisgenoten. Privé rondreizen dragen soms tot de verbeelding sprekende namen als 'Het Rijk van de Draak' (China) en 'Land van de Maharadja's (India).

Familie rondreizen

Wanneer de kinderen meegaan op reis, kun je overwegen een speciale familie rondreis te boeken. Je komt nog steeds op de mooiste en indrukwekkendste plaatsen van de regio, maar het reistempo is aangepast op de jongste familieleden. Ook wordt er rekening gehouden met de interesses van de kinderen bij het bepalen van de excursies en ontspanningsmomenten.

Bijzondere rondreizen

Het kost wat, maar het is een bijzondere belevenis, een rondreis Antarctica. Je treft er pinguïns, robben en misschien wel een vinvis. Of doe zes Afrikaanse landen aan tijdens een rondreis per slaaptrein. Boek een wijnreis door Frankrijk. Of voel je meer voor een ontmoeting met de kerstman tijdens een rondreis naar de Noordkaap?

Offerte voor een rondreis? Klik hier