Golfreizen

Golfreizen

Golfreizen om te leren, verbeteren en te genieten

Je golfvaardigheidsbewijs (GVB) in één week halen? Werken aan je handicap? Genieten van brede fairways en een suite met uitzicht op de holes? Golfreizen bieden je de mogelijkheid om je spel te verbeteren en je grenzen te verleggen. Ieder land heeft zijn eigen karakteristieke golfbanen met elk een andere uitdaging. Beoefen je favoriete sport op 1400 meter hoogte in Oostenrijk of in het zonnige zuiden van Spanje. Of in de schaduw van Egyptische piramides.

Voor beginners en profs

Het aanbod golfreizen is groot en divers. Er zijn vakanties waarbij je de golfbaan ook zonder golfvaardigheidsbewijs mag betreden. En reizen waarbij je gegarandeerd je officiële Nederlandse GVB binnen een week behaalt. Tijdens de zogenaamde 'handicap golfreizen' leer je optimaal gebruik te maken van de juiste clubs en wordt je 'swing' met behulp van video opnames verbeterd. Er zijn aanbieders die beloven dat ze je vijf tot tien slagen beter kunnen laten spelen per ronde. De professionele golfers die je helpen je bewijs te halen of je handicap te verbeteren, spreken over het algemeen allemaal Nederlands.

Advertenties van onze partners

Genieten op en naast de baan

Natuurlijk is de uitdaging van de golfbaan van belang bij je keuze, maar ook buiten de baan wil je optimaal genieten. De hotels waar je verblijft blinken uit in service en gastvrijheid. Geniet van extra faciliteiten als een zwembad, sauna, jacuzzi en fitnesscenter. Een aantal golfbanen is dichtbij de kust gelegen, waardoor je gemakkelijk wat uurtjes op het strand kunt doorbrengen. Tijdens een golfreis naar Zuid-Afrika kun je een safari meeboeken. En een golfvakantie in Florida is uitstekend te combineren met een bezoek aan Disney World of Universal Studio's.

Golfreizen de wereld rond

Golfreizen worden in eigen land aangeboden, maar ook in de rest van de Benelux. Zo heeft Luxemburg een prachtige baan, ontworpen door een Japanse architect. Je treft er vele waterhindernissen en maar liefst 89 bunkers. Schotland heeft een golfbaan van meer dan een eeuw oud te bieden, waar rust de boventoon voert. Voor een zonnige golfreis ga je naar Spanje of Portugal. Maar ook in Duitsland, Tsjechië, Hongarije en Frankrijk geniet je van de mooiste banen. Buiten Europa kun je onder andere in Dubai, Florida en Bali terecht.

Offerte voor een golfvakantie? Klik hier