Dagje weg

Dagje weg

Met een dagje weg laad je de batterij weer op

Er op uit, uitstapjes, een uitje, een dagje weg. Soms ruim van te voren gepland, maar ook erg leuk als spontane actie. Een dagje weg kan ontspanning betekenen, maar je kunt ook de spanning opzoeken. Ga je alleen, met je partner, vrienden, collega's of de hele familie? Een dagje weg bezorgt je in ieder geval bijna altijd een fijne herinnering. Boek nu een dagje weg op Cheap.nl.

Spanning

Pret- en dierenparken zijn uitermate geschikt voor een dagje weg. Zeker wanneer de kinderen ook mee op pad gaan. Voor de regenachtige dagen zijn er tal van (deels) overdekte attracties te bezoeken. Hoewel je bij het woord attracties vaak aan een dagje weg met de kinderen denkt, zijn er vele attracties speciaal bestemd voor volwassenen. Denk maar aan paintbal en karten. Wanneer je op tijd vertrekt, kun je ook een dagje weg over de grens beleven. Als je echt uitgaat van 24 uur in een dag, kun je zelfs een dagje Euro Disney 'doen'. Ook winkelen, (soms wel funshoppen genoemd) kan een leuke dagbesteding zijn. Helemaal als je kiest voor een stad waar je nog niet zo bekend bent of bijvoorbeeld een outlet center waar je op koopjesjacht kunt.

Ontspannen

Soms kun je er zo aan toe zijn! Even een dagje er tussen uit en tijd voor jezelf maken. Je kunt kiezen voor een stevige boswandeling. Of lekker uitwaaien langs de kustlijn. Om weer goed op krachten te komen is een beautycentrum uitermate geschikt. Ontspannen in de sauna, je overgeven tijdens een massage en verwend worden door een schoonheidsspecialiste. Je stapt als een nieuw mens weer naar buiten.

Dagje weg voor elk budget

Je kunt je dagje weg net zo duur maken als je zelf wilt, voor elk budget is er wel een passend uitje te bedenken. Je kunt met de trein naar de plaats van bestemming, wat voor mensen die weinig gebruik maken van het openbaar vervoer op zich al een belevenis kan zijn. En dat geldt zeker voor kleine kinderen! Musea zijn soms vrij toegankelijk en voor weer eens iets heel anders kan een bezoek aan een galerie leuk uitpakken. Uitgezette fiets- en wandelroutes kosten je niets en speeltuinen zijn vaak vrij toegankelijk of tegen een kleine vergoeding. Als je budget wat ruimer uitgevallen is kun je het dagje weg ook afsluiten met een heerlijk diner en een hotelovernachting.

Offerte voor een dagje weg? Klik hier