motorvakantie met telefoonhouder

Tijdens een motorvakantie is je iPhone essentieel. In geval van pech wil je natuurlijk altijd iemand kunnen bereiken. Daarnaast is een navigatiesysteem geen overbodige luxe tijdens een motorreis. Is het bijvoorbeeld niet leuk om bij te houden hoeveel kilometer je al gereden hebt en andere interessante statistieken? Een iPhone houder motor maakt het gebruik van deze functies ontzettend gemakkelijk. 

De voordelen van een iPhonehouder tijdens een motorvakantie

Het kan natuurlijk iedereen overkomen: pech tijdens het motorrijden. Met een iPhonehouder op je motor heb je je telefoon altijd bij de hand en daarmee heb je snelle pechhulp zo geregeld. Een bijkomend voordeel is dat je je telefoon niet ongemakkelijk in je broekzak hebt zitten. Daarnaast zul je tijdens een motorvakantie lange afstanden afleggen en je zult vast niet overal de weg kennen. Een navigatiesysteem biedt dan een uitkomst. Er zijn veel apps op de iPhone die als navigatiesysteem dienen. Zo weet je altijd waar je bent en zul je nooit verdwalen. Ook zijn er leuke apps op de iPhone waarmee je leuke statistieken kunt bijhouden, zoals het aantal afgelegde kilometers. 

Soorten iPhonehouders voor de motor

Er zijn telefoonhouders voor iPhones met hoesje en zonder hoesje verkrijgbaar. Zo hoef je je telefoonhoesje niet te verwijderen. Daarnaast zijn er ook spatwaterdichte houders, waardoor je kostbare telefoon optimaal beschermd is. De diverse houders kunnen op verschillende manieren aan de motor gemonteerd worden. 

Een iPhonehouder kun je tijdens een motorvakantie goed gebruiken. Niet alleen kun je gebruik maken van je navigatiesysteem en zul je niet snel verdwalen, je kunt ook bellen en gebeld worden en andere apps gebruiken. Als je je iPhone extra wilt beschermen, dan is een spatwaterdichte houder een optie. Ook hoef je je telefoon niet ongemakkelijk in je broekzak te stoppen, waardoor je comfortabel kunt rijden.