Luxe vakanties

Luxe vakanties

Luxe Vakanties

Luxe vakanties zijn niet voor iedereen wegggelegd. Bij een luxe vakantie moet u denken aan een prachtige villa die op de prachtigste plek van de wereld staat. Vanuit uw gehuurde villa loopt u zo de golfbaan op. Iets verder ligt de jachthaven waar uw gehuurde zeilschip met bemanning op u staat te wachten. Tijdens het duiken ziet u koraal in alle kleuren van de regenboog. In het boegwater van het schip duikelen dolfijnen. Wanneer u terugkomt van uw zeiltocht serveert het huispersoneel champagne. ’s Avonds geniet u van verse oesters. Wanneer de zon ondergaat wandelt u over het privestrand waarboven honderden sterren fonkelen. U gaat slapen in het perfect opgemaakte hemelbed. ’s Ochtends krijgt u een massage. Een luxe vakantie biedt veel meer dan de zo bekende last minute reizen. Wanneer u zo’n reis boekt komt u waarschijnlijk terecht in overvolle toeristische plaatsen. Het hotel waar u verblijft serveert kroketten en ’s avonds kunt u via de satelliet RTL-4 bekijken. Het is allemaal niets bijzonders. Een luxe vakantie is een vakantie waarbij alles mogelijk is. Hier geldt eigenlijk maar een wet: de wet van het geld.

Pracht en Praal

Specifiek aan luxe vakanties zijn de bestemmingen. Natuurlijk brengt een luxe vakantie u naar oorden waar veel toeristen aanwezig zijn. U zult echter niet vaak temidden van al die toeristen verblijven. Luxe vakanties worden gevierd op de meest exotische plekken. Vaak wat afgelegen maar dat wilt u juist. Wanneer u toch het toeristische dorpje wilt bezoeken dan roept u gewoon even uw prive chauffeur. Natuurlijk zijn er ook luxe vakanties die u midden in nde toeristische plaatsen staan. Reken er dan wel op dat u in een hotel verblijft dat meer dan drie sterren heeft. Het hotel serveert meer dan een doorsnee driegangen menu. En het personeel staat dag en nacht voor u klaar. In uniform. Populair onder de luxe vakanties zijn momenteel de olie staten. Landen als Saoudi Arabie, Oman en Bahrein zijn een gewilde plek onder mensen die willen genieten van een perfecte luxe vakantie. Deze landen kennen zoveel rijkdom en weelde dat bijna niets te gek is. De accomodaties behoren tot de beste van de wereld. De winkelcentra kennen een pracht en een praal die u niet vaak gaat terugzien.

Advertenties van onze partners

Beroemdheden

Het is niet voor niets dat veel beroemdheden er voor kiezen om hun luxe vakantie daar te houden. En reken maar dat dit soort mensen weet van echte luxe is. Zij verlangen echt het beste van het beste en krijgen het in deze landen ook op een presenteerblaadje geserveerd. Wanneer u er voor kiest om uw luxe vakantie in een van deze landen te houden moet u rekening houden met andere waarden en normen. Het zijn moslimlanden waar andere regels kennen. Luxe vakanties kennen ook thema’s. U kunt er voor kiezen om een golfvakantie te houden of misschien houdt u wel van lekker eten. Een gastromonische reis behoort ook tot het pakket van luxe vakanties. Bij een golfvakantie bezoekt u de prachtigste golbanen en logeert u in de meest chique hotels. Nij een gastronomische luxe vakantie gaat u het meest exquise eten proeven ooit. Vaak zijn dit lokale maaltijden die niet in de restaurants te vinden zijn.

Goedkope luxe

Natuurlijk zijn er ook de goedkopere luxe vakanties. Luxe is immers een subjectief begrip. Wat voor u luxe is hoeft dat zeker niet te zijn voor David Beckham en zijn gezin. Misschien is luxe voor u al een camping met internet. Voor de stervoetballer is dat zeker niet het geval. Waarschijnlijk denkt hij in zo’n geval meer aan een avonturenvakantie.

Offerte voor luxe vakantie? Klik hier