Vakantie appartementen

Vakantie appartementen

Vakantie appartementen zijn praktische vakantieaccommodaties

's Ochtends lekker in je pyjama aan de ontbijttafel. 's Middags op de bank de plannen voor de rest van de dag doornemen. En voor het slapen nog even je eigen koelkast induiken voor een drankje en een lekkere snack. Als je tijdens de vakantie in een appartement verblijft, geniet je van je privacy en heb je tal van praktische zaken tot je beschikking.

Aan jou de keus

De redenen om voor appartementen te kiezen op het vakantieadres zijn legio. Een magnetron voor een babyflesje bij de hand, met de hele familie onder 1 dak, binnen het budget blijven door zelf te koken… Je hebt over het algemeen meer leefruimte ten opzichte van bijvoorbeeld hotelkamers en andere accommodaties. Appartementen bestaan veelal uit een woonkamer met een keukenblok, een badkamer met toilet en eventueel nog een aparte slaapkamer. Vaak kan het bankstel in de woonkamer binnen een tel omgetoverd worden tot een 2-persoonsbed. Televisie, keukengerei, koelkast, alles is al aanwezig en klaar voor gebruik.

Advertenties van onze partners

Vakantie appartementen van oost tot west

Vakantie appartementen als uitvalbasis boek je de hele wereld rond. Zowel voor een vakantie in eigen land als een verblijf aan een Spaanse Costa, appartementen worden overal verhuurd. Soms zijn woningen omgebouwd tot appartement en in andere gevallen zijn de appartementen speciaal voor deze vorm van accommodatie gebouwd. Er bestaan appartementen die verhuurd worden door particulieren en door grote reisorganisaties. Soms worden vakantieappartementen te koop aangeboden zodat je altijd verzekerd bent van een comfortabel vakantieadres. Je kunt in zo'n geval overwegen het vakantie appartement te verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt.

Luxe vrijheid

Wil je toch de luxe van hotels en de vrijheid van vakantie appartementen? Dan kun je kiezen voor een aparthotel. Je kunt desgewenst gebruik maken van de faciliteiten van het hotel (zoals het zwembad, restaurant, animatie etc.), maar hebt ook de beschikking over je eigen kamer met keuken/kitchenette. Net als bij het verblijf in een hotelkamer worden dagelijks beddengoed en handdoeken verschoond. In sommige gevallen moet er voor gebruik van de hotelfaciliteiten extra betaald worden.

Offerte voor vakantie appartementen? Klik hier