Cruises

Cruises

Cruises

Een idee dat bij veel mensen left wanneer het om cruises gaat, is dat zij erg chique zijn. De boot loopt vol met puissant rijke mensen. Het dineren ‘ s avonds moet in avondkleding gebeuren en de tafelmanieren zijn zo aan etiketten onderhevig, dat u denkt dat u een cursus nodig heeft om geen flater te slaan. Bovendien kosten die cruises handen met geld. Ze gaan tenslotte alleen naar verre landen en exotische plekken.

Loveboat

Cruises vandaag de dag gaan overal naar toe. Er zijn fantastisch mooie trips over de Duitse Moezel. Het Kielerkanaal dat uitzicht op een prachtig noordduits landschap geeft is ook populair. En natuurlijk zijn er de dure cruises naar de Antillen of Amerika. Het zijn de cruises die u kent van de populaire tv-serie die jaren terug zo bekend was in Nederland. De Love Boat van captain Sterling. Nu is dat niet meer zo. Cruises zijn net als andere vakanties betaalbaar geworden. Wanneer u houdt van een complete verwenvakantie dan moet u zeker eens gaan denken aan cruises.

Advertenties van onze partners

Gekookt eitje

Vaak zijn er op de boten van allerlei voorzieningen aanwezig. Een zwembad, een fitnesszaal, een schoonheidssalon en ga zo maar door. Het eten op de cruises is gewoon goed. Er zijn buffetten, exquise maaltijden en heerlijke ontbijten. Er is kortom een complete restaurant aan boord. Daarnaast is er ook nog voldoende vertier aan boord. Vaak worden er dansvoorstellingen gegeven, zijn er spelavonden en worden er de laatste films gedraaid. U kunt het tijdens uw cruise allemaal meemaken. Stelt u zich het maar even voor. U staat ‘s ochtends op en hoort het water al tegen de patrijspoort aanklotsen. U besteld een ontbijt aan de rand van het zwembad. U traint eerst wat om vervolgens onder een parasol te genieten van een gekookt eitje. Na het zwemmen gaat u naar de schoonheidssalon. ‘s Avonds is er een gala en u wilt er graag een beetje goed uitzien.

Aan land

Maar een cruise is niet alleen luieren en genieten op een prachtig schip. Bij wat voor cruise u ook boekt, er worden altijd stops gemaakt in mooie plaatsen waar u de tijd heeft om wat inkopen te doen. U kunt uw zeebenen er even uitwandelen en bijvoorbeeld lekker winkelen in Miami of St. Tropez. Wanneer u meerdere dagen de tijd krijgt om wat in een stad rond te kijken dan slaapt u gewoon ‘s avonds op het schip. Maar een hotel in het centrum van de stad pakken kan natuurlijk ook. Dat is ook het mooie van cruises. Natuurlijk zit u voor het grootste gedeelte op zee of vaart u over een rivier. Maar de plaatsen waar u stopt zijn absoluut het bezoeken waard.

Voor iedereen

Cruises zijn er dus voor iedereen en ook mensen met een kleiner budget kunnen al een mooie cruise maken. Ze kunnen tenslotte ook in Europa plaats vinden. Bekijk voor een voordelige cruise ook de mogelijkheden voor een last minute cruise. Cruises over de Donau bijvoorbeeld zijn echt niet te duur. Bovendien liggen aan Europa’s grootste rivier de prachtigste steden. Hetzelfde geldt voor een cruise over het Kielerkanaal. Wellicht wat onbekend, maar het kanaal is zo onmenselijk groot en wordt door waanzinnig grote vrachtschepen bevaren. Naast de prachtige natuur en de mooie Baltische steden die u gaat zien, kunt u ook genieten van ‘s werelds grootste vrachtschepen. Zij aan zij met zo’n schip voor de sluis staan levert prachtige foto’s op. De duurdere en meer exlusieve cruises zijn er natuurlijk ook. Een mooie is de Holland-Amerika lijn die vertrekt vanuit de oude haven in Rotterdam en naar New-York cruist. Een cruise vol met nostalgie.

Offerte voor cruises? Klik hier