Tennisvakantie

Tennisvakantie

Tennisvakantie is sporten en ontspannen in één

Fiets- en wandelvakanties, duikreizen, skivakanties… deze sportieve reizen zijn algemeen bekend. Maar weet je dat je ook een tennisvakantie kunt boeken? Om je techniek te verfijnen of deel te nemen aan toernooien. Van beginner tot gevorderde speler, iedereen die wel houdt van een balletje slaan kan een passende tennisvakantie reserveren.

Professionele tennisleraren

Voor jongeren tot 21 jaar zijn er speciale sportkampen, waaronder een tenniskamp. Maar ook als je die leeftijd bent gepasseerd worden er interessante tennisvakanties aangeboden. Of je nu nog nooit een racket hebt vastgehouden of al jaren competitie speelt, er is een tennisvakantie op maat. Een paar uur per dag krijg je les van professionele tennisleraren. Deze tennislessen worden over het algemeen gewoon door Nederlandse tennisleraren verzorgd. Beginnende tennissers leren de basis- en grondbeginselen. Gevorderde spelers worden geholpen hun spel te verbeteren en te verfijnen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van video opnamen om een perfect resultaat te bereiken. Aan het einde van de vakantie wordt een slottoernooi georganiseerd.

Advertenties van onze partners

Het blijft een tennisvakantie

Het is leuk om veel met je lievelingssport bezig te zijn en gelijkgestemden te ontmoeten. Maar, het is wel een tennisvakantie. Dat betekent onder meer dat de vakanties vaak in een zonnige omgeving gehouden worden zoals Turkije, Italië en Frankrijk. Er is gekozen voor hotels met speciaal geselecteerde tennisbanen. Je krijgt dagelijks een uur of twee les, maar er is ruim voldoende de tijd om te relaxen en te ontspannen. En om uitstapjes te maken en de omgeving te verkennen. Zo leer je tennissen tijdens een ontspannen vakantie.

Ook voor partners en vrienden

Je krijgt tennisles in kleine groepjes met mensen die op hetzelfde niveau spelen. Zo krijg je veel persoonlijke aandacht en kan je ook van de anderen leren. En wat als jij dol bent op tennis, maar je partner in de verste verte niet? Geen probleem, jullie kunnen nog steeds samen een tennisvakantie boeken. Terwijl jij oefent op je backhand, je techniek en je service, geniet je partner van alle andere faciliteiten rond het luxe hotel. En er blijft dagelijks meer dan genoeg tijd over om samen iets te ondernemen.

Offerte voor tennisvakanties? Klik hier