Werken en reizen

De ene dag vroeg uit de veren om als kok aan de slag te gaan in een Australisch hotel tussen al de locals en in het weekend wakker in een camper in the outback. De ultieme buitenlandervaring! Wil jij graag op reis, het buitenland en andere culturen ontdekken, maar heb je het geld niet om weg te gaan? Ga dan werken en reizen in het buitenland: de manier om je buitenlandervaring te bekostigen!

Werken en reizen in het buitenland

Met Travel Active zijn er volop mogelijkheden om te werken in het buitenland, waar ook ter wereld. Zo kan je met een groep reizen, kan je kiezen voor baangarantie, voor een seizoensbaantje of kies voor het avontuur en ga zelf op zoek naar de tofste banen in het buitenland.

Backpacken

De meest veelzijdige en avontuurlijke vorm van reizen. De ene dag ben je nog druk bezig met je job en de andere dag pak je al je spullen in en ga je weer een aantal weken reizen met de andere backpackers die je ontmoet hebt op je werk. Met Travel Active is het mogelijk om te gaan Backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland tussen je 18e en 35e. Kies je voor het startpakket, dan krijg je alles voor een vliegende start in Oceanië en het vinden van een baan. Helemaal goed voorbereiding op reis? Neem er dan meteen een individuele vlucht bij of doe lekker gezellig en ontmoet andere backpackers met onze groepsvlucht.

Boerderijwerk

Ben jij echt een natuurliefhebber en ben jij altijd buiten te vinden? Dan is het Boerderijwerk programma echt wat voor jou! Help een lokale boerenfamilie met het runnen van de boerderij door de dieren te verzorgen, stallen schoon te maken en fruit te plukken en nog veel meer. Kies uit verschillende boerderijen als een paardenranch, wijnfarm of een vee boerderij en ontdek het plattelandsleven. Je kunt als farmer aan de slag in Argentinië, Australië, Chili, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en Zwitserland.

Horecawerk

Kan jij serveren als geen ander of heb jij de skills om als hostes in een hotel aan de slag te gaan? Wat je talenten ook zijn, je kunt altijd aan de slag in de horeca. In deze toeristensector is er volop werk te vinden en kan jij jouw cv op scherp zetten. Ervaar het toerisme van beide kanten in Australië, Chili, Engeland, Nieuw-Zeeland of Noorwegen en vertrek voor een langere periode met baangarantie naar het buitenland.

Ski & Snow

Ski of snowboard jij al van kinds af aan en kijk je elke winter uit naar het nieuwe skiseizoen? Maak dan van jouw hobby je werk door als ski- of snowboard leraar aan de slag te gaan. Ben jij tussen december en maart beschikbaar en tussen de 16 en 35 jaar om in het prachtige Oostenrijk te wonen en te werken? Pak dan je skilatten, haal die wintersportfreak in je naar boven en start als skileraar! Ook is het mogelijk om je Duits een boost te geven met een taalreis in Wenen.

Summercamp

Een zomerkamp is één van de dingen die ontzettend typisch is aan de Amerikaanse cultuur. Elk jaar gaan er duizenden Amerikaanse kinderen naar een Summercamp waar ze de zomer van hun leven meemaken. En jij kan dat ook! Ben jij tussen juni en augustus beschikbaar en tussen de 18 en 27 jaar oud? Ga dan als camp counselor aan de slag, show al je skills en talenten en beleef de zomer van je leven!

Meer weten over werken en reizen in het buitenland?

Kijk dan op de website van Travel Active.