Babyvakanties

Babyvakanties

Babyvakanties

Hoera! U bent net vader geworden van een gezonde baby. U bent natuurlijk reuze trots. Uw vrouw is alweer fit, de hond nieuwsgierig en uw ouders reuze trots omdat ze voor het eerst opa en oma zijn. U bent gelukkig. Maar hoe moet het nu met uw vakantie. Voorheen bezocht u altijd de mooiste en verste plekken van de wereld met uw vriendin. Nu moet u naar een babyvakantie uitkijken. Een trektocht door India maken is natuurlijk van de baan. Netzoals die lang gewilde reis door Zimbabwe. Dat is allemaal voor later.

Veilig

U wilt natuurlijk het beste voor uw zoon tijdens de babyvakantie. De voorzieningen moeten gericht zijn op ouders met baby’s. U verlangt misschien wel dat er een creche aanwezig is zodat u ook nog samen met uw vriendin wat uitstapjes kunt maken. Daarnaast moet er een arts aanwezig zijn. Kinderverpleegkundigen, clowns, een winkel die de pampers verkoopt die u wilt hebben en ga zo maar door. U wilt kortom een veilige plaats voor uw jonge gezin. Dit soort plaatsen zijn er. Er zijn campings die speciaal ingericht zijn voor babyvakanties. Er is bijvoorbeeld geen open water waar uw zoon kan invallen. Het terrrein is autovrij en bestaat uit mooi groen gras waarop uw baby zich zonder zich te bezeren kan omvallen. U moet er niet denken dat er overal grind ligt. Bovendien is de camping greppelvrij. Veiliger kunt u het zich bijna niet voorstellen.

Advertenties van onze partners

Vrij

Het leuke aan babyvakanties is dat u vaak op campings terechtkomt waar meerdere jonge gezinnen met baby’s verblijven. Misschien maakt u wel nieuwe vrienden. Daarnaast, en misschien wel het belangrijkste, is dat de plekken voldoende voorzieningen hebben waar u uw kind even kan achterlaten. U bent dan wel op babyvakantie maar wilt ook een beetje vrij zijn. Een wandeling met de kersverse moeder naar het dorpje in de buurt. Een fietstochtje door het groene landschap. Goed, het is dan wel geen Nepal maar op dit moment doet dat het even niet toe. Uw babyvakantie bevalt u reuzegoed. U bent er zeker van dat uw kind in goede handen is. Bovendien heeft u leuke buren op de camping. Ook zij hebben net hun eerste baby gekregen. U heeft al tientallen foto’s gemaakt van de twee kleintjes die gebroederlijk naast elkaar zitten te brabbelen.

Buitenland

Natuurlijk zijn er ook babyvakanties die naar het buitenland gaan. Ook daar zijn campings of vakantieparken die meer zijn gericht op mensen zoals u. Maar misschien is dat voorlopig iets voor volgend jaar. Vooral uw vriendin wil een beetje in de buurt van opa en oma blijven. En ook opa en oma zelf zijn er niet zo’n voorstander van om direct al een babyvakantie in het buitenland te boeken. Bovendien willen ze graag elke dag even naar hun kleinzoon op de camping kijken.

Speen

Babyvakanties zijn dus gewoon leuk maar wel heel anders dan u misschien wel gewend was. U hebt immers de verantwoordelijkheid voor een nieuw gezinslid en wilt natuurlijk het beste van het beste voor hem. Een babyvakantie betekent ook extra bagage. Kinderwagens, luiers, melk, kleding, speeltjes en spenen. Wanneer u een babyvakantie op een goede plek boekt is dat natuurlijk allemaal voor handen. U heeft tijdens zo’n babyvakantie eigenlijk niet zoveel omkijken naar uw uw jongste telg. Er wordt uitstekend voor hem gezorgd door het aanwezige personeel. Er is een creche, er zijn ballenbakken en ga zo maar door. Eigenlijk vindt u stilletjes dat u veel te weinig tijd met uw zoon doorbrengt.

Offerte voor babyvakantie? Klik hier